Вики от „Мастило” не е това, което изглежда на пръв прочит

Вики от "Мастило" крие черно тефтерче с прелюбопитни имена. Вики или Виктория Терзийска, както е по паспорт името на поп дивата си има цял куп креватни истории. Въпреки миловидното и почти детско изражение хубавицата си е лягала с двеста мъже. Рекорд, за нейните 35 години. Началото на „кариерата” си кръшната певица започнала още на невинните си 18 години. Първият в живота, който й открил сладостите на Рая бил колегата й Владимир Ампов, известен като Графа. Певецът и собственик на музикална къща „Монте мюзик” помачкал чаршафите с малката палавница само половин година.

След което я отсвирил с познатото да си останат приятели. Не се знае дали отношенията им са се запазили, но мераците на Вики не стихнали дотук. В музикалните среди знаят, че тя се цели все в известни мъже или в такива, с пълни джобове, пише HotArena.net.

След Графа вокалистката на „Мастило” си нарочва китариста на групата Десо. Те дълго крили връзката си, но след като тя станала явна не изкарали дълго. После музиканта се ориентирал към щерката на бившия телевизионен водещ Иво Танев- Албена. Днес те са щастливо женени и се радват на малката си дъщеричка Алина.

[caption id="attachment_328371" align="alignright" width="300"]Вики от "Мастило" спала с двеста мъже Вики от "Мастило" спала с двеста мъже[/caption]

Митарствата на похотливката не спират дотук. През 20003 година тя успява да вкара в кревата си водещия на култовото „Стани богат” и сега на Вип и Биг брадърите – Ники Кънчев.

По същото време шоумена вече е сгоден за майката на детето си Даниела, но това не му пречи да изкара един роман с готовата за горещи ласки Вики. След като авантюрата им трае две години, двамата се разделят. Изкусителката решава да помачка чаршафите с малко по-сериозни мъже и се настанява в леглото на Емил Кошлуков. Тогава днешният телевизионен водещ е депутат и певицата докрай се възползва от връзките на словоохотливия народен избраник. С него заварката продължава около година, разбра Kluiki.bg.

Изпълнителката на „Моите кафени очи” обаче не спира дотук. Тя е готова на всичко, само и само да пробие и се наложи на музикалната сцена, шушукат интриганти. И Вики доказва, че във всяка една клюка има и зрънце истина. През обятията й преминават бизнесмени, манекени. Бързи и краткотрайни, такъв е етикета на връзките й. Според упорития слух тя минава и през леглото на ресторантьора и ценител на фолкаджийките Коко Динев.

Футболният бос е женен за поп фолк дивата Анелия, но това не му пречи да се облажи и с колежката й от другия бранш. След кратката афера Вики си тръгва с луксозен автомобил. Последен засега в безкрайния й списък е доста по-младия от нея актьор Явор Бахаров. Наскоро Вики се оплака обаче, че никой не иска да я вземе за жена. При това внушително минало...