Любо Киров не е доволен, че нарочно го поставиха в ситуация, която не му приляга и скоро може да напусне X Factor

Див скандал между Любо Киров и продуцентите на X Factor. Бившият вокалист на "ТЕ" вече не може да издържа на това, което го заставиха да направи в началото на тазгодишното предаване. Шефовете му са му казали в прав текст, че тази година неговият отбор няма да спечели, тъй като трябва разнообразие. Затова Любо е бил принуден да включи посредствени изпълнители за големите концерти, които са обречени на неуспех. По този начин публиката няма да негодува, когато никой от тях не спечели, понеже ще е видно, че не стават за първото място.

[caption id="attachment_328402" align="alignright" width="300"]Любо Киров напуска X Factor? Любо Киров напуска X Factor?[/caption]

Любо Киров първоначално се е съгласил, но не е знаел, че в интернет хората ще го разнищят. Той отнесе силни критики за отстраняването на Момчил Степанов и включването на Виктор Самсонов. На първия концерт пък избра ужасна песен за Ренета Ганева, която знаеше, че няма да се хареса на публиката. Всичко това Любо го е направил съвсем умишлено.

Той обаче е човек, който не понася критиките и негодуванията срещу него го карат да се чувства отвратително. Любо Киров винаги е искал справедливост и това, което го карат да прави в момента, за него е много тежко. След триумфа на Жана Бергендорф, победителят трябвало да бъде от друг отбор, му завили продуцентите.

"Не мога вече така. Оставете ме да работя както си зная или ще напусна." - хвърлил бомбата Любо Киров пред своите шефове.

Слуховете са, че победителят в X Factor вече е определен. Всички членове от журито са инструктирани да манипулират зрителските предпочитания. Те критикуват или хвалят в зависимост дали участникът трябва да остане в шоуто или да си тръгне. Любо обаче вече не издържал на този фалш и обмислял да бие шута на цялото предаване.