Хигиената - топ проблем в къщата на "Биг Брадър", според последните номинации и всички коментари.

Очевадно беше как агресията към Албена Вулева и не по-малко устатата й майка се изля в посока търсене на причина за номинации - хигиената на двете дами се оказа най-коментираното нещо.

Не се знае, разбира се, дали не и с основание, но не може да се отрече, че доста от избраните знаменитости често са пред камерите с един и същ тоалет. Освен това много от съквартирантите също постоянно лежат и се пекат на слънце или пък са в леглата си по цял ден все още, без да си махнат пижамите и с тях сядат по диваните, ядат и т.н., което също не е особено хигиенично.

[caption id="attachment_328407" align="alignright" width="218"]Хигиената - топ проблем в къщата на "Биг Брадър" Хигиената - топ проблем в къщата на "Биг Брадър"[/caption]

Беше въпрос на време и както го каза и продуцентът Маги Халваджиян, всеки от многото популярни хора, засегнати още преди много години от тогава скандалното шоу на Албена Вулева ще иска да си върне по някакъв начин и ако тя не търси провокация, ще се изчака някои удобен момент. И това настъпи с идването в предаването на майката на Албена - Людмила, която определено е много заядлива и никак не прикрива критиките си, което няма как да не дразни, при положение че нейните постижения в живота са все още неясни и в качеството си на каква точно тя е съдник на всеки и всичко.

Изобщо в този сезон, освен мелодрамите с Жени и Тачо и вечното проваляне на почти всяка мисия, се забелязва определена липса на хигиена, особено морална и за всеки в Къщата е редно да вземе няколко урока по скромност, защото е странно как всеки, който няма особено много примери в личния си живот като Кали, Жени, Евгени Минчев, Ива и куп други, не спира да критикуват всяка чужда постъпка, не забелязвайки своите собствено поведение. Освен псуване и алкохол, малко са нещата, които се забелязват често в този сезон на шоуто "Вип Брадър".