Кевин Костнър и Дарина Павлова - опасно близки, двамата са повече от добри познати, според светските клюки.

За тази история повод за разговори даде самата Дарина Павлова, която си сложи снимка в социалните мрежи, на която тя позира заедно с известния актьор Кевин Костнър не другаде, а в дома на Дарина в Рим. Двамата са застанали насред стаята й за обувки, при което Павлова сама коментира своята снимка с репликата "Кевин Костнър в моя дом, аз и обувките, едва ли може да иска повече една жена", пишат и от изданието "Лайфстайл".

След това Дарина Павлова публично благодари на чаровния Костнър, че й е гостувал и обяснява, че той е прекрасен пример за нея като човек и професионалист.

[caption id="attachment_328504" align="aligncenter" width="300"]Кевин Костнър и Дарина Павлова - опасно близки Кевин Костнър и Дарина Павлова - опасно близки[/caption]

Всъщност двамата често се засичали покрай кинопроекти, а скоро и за снимките  на лентата "Непобедимите 4", чиито кадри са правени в България. А също на различни кинопремиери в Рим Кевин Костнър често бил засичан да общува с Дарина Павлова като доста близък нейн приятел.

Дарин Павлова има доста контакти и бизнес у нас, но особено активна е в Италия, а от там и контактите й с киносредите, които са много важни на Ботуша, където киноиндустрията е винаги на почит. Така вероятно Дарина е направила впечатление на известния на всички ни вече леко застарял, но все така брилянтен артист Кевин Костнър.

[caption id="attachment_328506" align="aligncenter" width="216"]Кевин Костнър, Дарина Павлова и обувките й Кевин Костнър, Дарина Павлова и обувките й[/caption]

За в бъдеще подозираме, че ако има още по-близки срещи с горе споменатия, самата Дарина Павлова ще го обяви публично, както досега е правила често, а и кой би скрил връзка с мъж като Кевин Костнър.

[caption id="attachment_328508" align="aligncenter" width="300"]Кевин Костнър и Дарина Павлова често се срещат на светски събития Кевин Костнър и Дарина Павлова често се срещат на светски събития[/caption]

За момента обаче те са просто в колегиални, близки отношения, разбра Клюки.БГ.