Людмила Захажаева разкри какво всъщност се случва между Тачо и Зорница Линдарева! Двамата имали много по-дълбоки чувства един към друг, но ги криели!

Това, което е станало между Зорница и Тачо преди година, далеч не е било само мимолетна авантюра. Людмила Захажаева обяви в ефир, че двамата всъщност се обичат, но обстоятелствата ги разделят, видя Kliuki.bg.

"Между Тачо и Зорница има нещо голямо. Където е единият от тях, там е и другият в Къщата. Проблемът обаче е, че и двамата са зависими финансово от други хора. Ако не беше така, със сигурност сега щяха да бъдат заедно." - хвърли бомбата Людмила Захажаева.

[caption id="attachment_328614" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева хвърли бомбата за Зорница и Тачо Людмила Захажаева хвърли бомбата за Зорница и Тачо[/caption]

Напусналата "ВИП Брадър" по зрителския вот се оказа Камелия Тодорова. Очевидно от шоуто прецениха, че не е интересна на зрителите, защото не влиза в скандали и интриги. Затова, въпреки голямата слава на Ками, тя бе елиминирана от предаването.

Стефан Манов - Тачо обаче остана в шоуто и заедно с жена си Жени Калканджиева ще атакува финала. Зорница Линдарева от своя страна също бе спасена, но няма особено големи шансове за достигане до финала, тъй като мнозина я ненавиждат. Дали обаче думите на Людмила Захажаева могат да променят това?!

Истина е, че Зори изглежда объркана дама, която търси себе си. Това сподели в ефир и Маргарита Михнева, която през цялото време демонстрираше известна неприязън към Людмила. В крайна сметка обаче се оказа, че негативните герои явно не са чак толкова негативни, защото и Зорница Линдарева, и Албена Вулева бяха спасени, а никому непречещата Камелия Тодорова бе изгонена.

Явно границата между любов и омраза наистина е много тънка, ако приемем думите на Людмила Захажаева са достоверни. Манов бе изгонен от Къщата вече веднъж точно след скандал със Зорница, когато изхвърли очилата й от лицето. След това бе върнат, защото рейтингът започна да пада. Истина е, че историята му с Линдарева държи госпожицата вътре. До момента обаче тя не се е опитала да го съблазнява така явно. Какво ли ще стане в следвашите 2 седмици между тях и дали думите на Людмила ще получат потвърждение?!