Мария Игнатова не може да повярва на ушите си, разкриват колегите й!

След като месеци наред медиите и злите езици от светските среди на столицата излагаха Димитър Рачков като разтръбиха изневярата на Мария Игнатова с младок от техническия екип на "Х Фактор", а самият актьор отказа да присъства дори на тържеството по случай рождения ден на чаровницата, то днес плочата се обърна. При това най-неочаквано.

Мария Игнатова е в пълен шок от думите на половинката си, който я сюрпризира с влечението си към друга жена. Ако беше само въпрос на това, с мед да го намажеш - но истината е потресаваща, разкриват колеги на Димитър Рачков и Мария Игнатова.

[caption id="attachment_328654" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова не вярва на ушите си кого харесва любимият й[/caption]

Скандалното в историята е името на въпросната нова любимка на Димитър Рачков, тъй като тя не е коя да е, а самата... Албена Вулева. Дръжте се да не паднете! Да, Димитър Рачков не пропускал да хвали на всеослушание и да се възхищава от Албена Вулева дори пред очите на Мария Игнатова. Пред нея той сякаш ставал още по-напорист и надълго и нашироко обяснявал какви качества и ум притежава Албена Вулева.

Мария Игнатова, разбира се, изпадала в неконтрулируем бяс всеки път, когато чуе Димитър Рачков да споменава името на Албена Вулева и дори опитала да забрани гледането на Вип Брадър в дома им. Защото всеки път се разразявали скандали.

[caption id="attachment_328655" align="aligncenter" width="300"]Ето я новата любимка на Димитър Рачков. Как я преценявате?! Ето я новата любимка на Димитър Рачков. Как я преценявате?![/caption]

Не по-учуден от симпатиите на Димитър Рачков е самият Маги Халваджиян, както и Зуека. Двамата не пропускали случай да обяснят на Димитър Рачков, че се е побъркал, но той оставал глух за аргументите им.

"Ако Димитър Рачков действително харесва Албена Вулева, то горкият е за оплакване. Все се надяваме, че прави това само, за да си върне на Мария Игнатова за изневярата й и да я накара да ревнува. Но пък да не забравяме, че Венета Райкова и Тишо се събраха точно покрай Вип Брадър, когато тя разбра, че той е влюбен в нея от години. Но представяте ли си пък каква карикатура ще бъдат Албена Вулева и Рачков", коментират буквално вцепенени от шок колеги на актьора.

Както и да го погледнеш, единствената прилика между Мария Игнатова и Албена Вулева е цветът на косата, така че надали тревогите на близките до Рачков са основателни. И все пак?!...