Тачо не спира да скандализира, но този път прекали сериозно!

Стефан Манов - Тачо безспорно е най-скандалният участник в този сезон на Вип Брадър. Изцепките му в Къщата се нижат една след друга, а съквартирантите все повече се тревожат кавгите между него и останалите да не прераснат във физическа саморазправа - както вече веднъж видяхме със Зорница Линдарева.

След множеството обиди и крясъци към съпругата си Жени Калканджиева през изминалите дни, днес Тачо направи нещо, което буквално взриви Къщата и доведе до истерия две жени - неговата собствена и Елена Кучкова.

[caption id="attachment_328664" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо прекали с бруталния си флирт с Елена Кучкова[/caption]

Всичко тръгна оттам, че Тачо влезе в спалнята и се навря до Елена Кучкова, докато плеймейтката бе още по халат и се гримираше. С очевидно мазен поглед и разбираеми намерения, Тачо не сваляше очи от Елена Кучкова, докато тя видимо доволна, усърдно рисуваше по физиономията си. А съпругът на Жени Калканджиева не спираше да й повтаря колко е хубава.

Може би това нямаше да предизвика такъв взрив, ако самата Жени Калканджиева не стана свидетел на свалката на Тачо и не нададе вик до небесата. Разбира се, Жени Калканджиева се развика не, защото ревнува особено от Елена Кучкова, а защото не искаше за пореден път да става за смях в очите на зрителите.

[caption id="attachment_328665" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова се гримираше по халат, когато Тачо нахлу при нея Елена Кучкова се гримираше по халат, когато Тачо нахлу при нея[/caption]

"Ще се държиш като нормален мъж или си сълирай парцалите. Аз лично ще те изритам. А ти какво стоиш и се кикерчиш пред мъжа ми?! Знаеш ли колко като тебе е оправил и имената им не помни. Горкичката!", бълваше бясната Жени Калканджиева, докато Тачо седеше и се хилеше като идиот - очевидно постигнал целта си да вбеси своята благоверна за пореден път.

[caption id="attachment_328666" align="aligncenter" width="300"]То не бяха свалки, то не беше натискане То не бяха свалки, то не беше натискане[/caption]

Елена Кучкова обаче не остана по-назад и явно изнервена от месеца, прекаран в затвора на Къщата, намери сили и отвърна заядливо на Жени Калканджиева, че ако не може да обуздае съпруга си, да не се сърди на нея, а на себе си.

За късмет, разпрата бе прекъсната от Кали и Уош преди да достигне неподозирани висини и да разтресе Къщата с нов унищожителен трус.