Орлин Горанов е бесен на Миро и счита, че той не е никакъв професионалист!

Луд скандал между Орлин Горанов и Миро в шоуто "Гласът на България". Причината е Невена Цонева, която тази година реши да се пробва и в това музикално предаване, след като преди 6 години спечели първото издание на "Мюзик айдъл". За разлика от Миро обаче, Орлин Горанов е истински професионалист и не дава на личните подбуди да го ръководят по време на работа. Затова той се е вбесил, когато Каризмата не е допуснал огромния талант Дани Иванова до живите концерти. Дани отпадна именно от Невена, но Горанов счита, че това не е било правилно решение от страна на треньора им Миро.

[caption id="attachment_328679" align="alignright" width="300"]Орлин Горанов също скочи на Миро Орлин Горанов също скочи на Миро[/caption]

"Не може глас като Дани да бъде оставен да си отиде просто така. Всички знаем коя е Невена Цонева и какво може, но в конкретния двубой Дани я победи. Убеден съм, че тя щеше да продължи, ако срещу нея не беше популярна певица. Миро не действа никак професионално в случая." - беснеел Орлин Горанов.

Изпълнителят на големия хит "Светът е за двама" е щял да спаси Дани Иванова, ако е имал възможност, но в този момент неговите възможности за привличане на загубили двубоите участници бяха изчерпани. Същото важи и за Наско и Деси, заради което безкрайно талантливата Дани просто отпадна от шоуто.

Миро вече трябва много да внимава с работата си в "Гласът на България", защото Орлин Горанов е поредният оплакал се от него в това шоу. Евгени Димитров - Маестрото отдавна е срещу Миро и също смятал повечето от решенията му в предаването за грешни. Както Kliuki.bg писа, самият Слави Трифонов също е набрал на изпълнителя на "Губя контрол", понеже вече няколко пъти го е хващал в по-близки отношения с едно от момичетата в отбора му - бесарабската българска хубавица Светлана. Дори се счита за сигурно, че Миро се радва на своя последен сезон в "Гласът на България".