Мария Илиева за пореден път се е провалила, считат повечето зрители на X Factor

Вече няколко седмици Мария Илиева е една от най-ненавижданите личности от феновете на X Factor. Причината е в скандала и драмата, които се разразиха с Мирян Костандинов. Тази вечер обаче зрителите отново смело разкритикуваха Мария за нейната работа в шоуто, забеляза Kliuki.bg. Те не доумяват защо Илиева избра такива песни за четирите момчета, на които е ментор.

Може би единствено изборът за Славин Славчев се оказа успешен или поне така твърдят почитателите на предаването във Фейсбук. Станимир и Траян не са били убедителни, а Мирян се е провалил. Това са всеобщите мнения, но малцина са тези, които обвиняват самите момчета, повечето се обединяват около тезата, че Мария Илиева просто не става за ментор.

[caption id="attachment_328687" align="alignright" width="300"]Феновете на X Factor пак скочиха на мария Илиева Феновете на X Factor пак скочиха на мария Илиева[/caption]

"Тая ще затрие горките момчета, а те имат такъв потенциал..."

"Конкуренцията е жестока тази година, но Мария и Любо няма да издържат, просто не знаят къде се намират тази година."

"Нека да направим група "Да махнем Мария Илиева от X Factor"!"

"Страхотна певица, но просто не е за това шоу, не става за ментор."

Това са част от негодуванията срещу Мария Илиева. Хората продължават да я презират, а някои дори подозират, че нарочно си отмъщава на Мирян, давайки му да изпълнява неподходящи за неговия глас песни.

Отборът на Мария Илиева в момента е най-многоброен, но никак не изглежда като фаворит за крайния успех, което наистина говори зле за нея. Дори се смята за сигурно отстраняването й от предаването след края на третия сезон. Тя е единствената от журито, която е част от това шоу от самото му начало на българска земя. Това обаче до момента не й е донесло нито един шампион от отбора й, което поставя сериозна въпросителна около нейните възможности да бъде ментор.