Албена Вулева не може да бъде надприказвана, но беше сразена с „биологично оръжие”

Албена Вулева беше атакувана с „биологично оръжие” от противниковия лагер.

След като натресе мамаша и Исай при Данчето Христова и докара Камелия Воче до истерия и почти на прага на Къщата, дойде време да си плаща. Сигнално жълтата водеща си заслужи отвсякъде хонорара от Големия брат, но и тоталната ненавист на съквартирантите. Почти на финалната права дойда време за мъст!

Вместо Камелия и Кали, които вече няма да чистят на тричленното семейство на Албена Вулева, за честа на отбора се погрижи Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева остави намира жена си, но е готов да избоде очите на всеки, които не е в неговия лагер.

Людмила Захажаева, Зорница Линдарева и Наско Месечков си изпатиха вече за „инакомислието”, но най-засегната вече е Албена Вулева. Блондинката не може да бъде надприказвана и изкарана от леденото й спокойствие, но беше засегната чрез най-милото, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_328709" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева получи ако в леглото Тачо се ядоса на Исай[/caption]

Палавият Исай има общо-взета хигиенните навици на майките си и не подбира местата, на които се облекчава. Раздразненият Тачо този път не заплашва с бой и ругатни, а дискретно пакетира „биологичния подарък” и го мушна в завивките на Албена Вулева!

[caption id="attachment_328708" align="aligncenter" width="300"]Тачо наказа Албена Вулева Тачо отвърна на Албена Вулева и мамаша на принципа "С техните камъни по тяхната глава"[/caption]

Довечера ще видим как водещата се тресе от гняв, но малко трудно ще уязви доволника. Тачо и да излезе преди финала няма за какво да страда. Сдобри се с жена си, ще си му дадат хонорара и успя да побърка всеки от враговете си!

Феновете на предаването вече се разделиха на две. Едните поздравяват „Калканджиев” за идейността, други си затвърдиха мнението, че е непоправим простак! Едно обаче стана ясно! Накрая всеки си намира майстора! Уви! „Майсторът” на сигнално-жълтата водеща се оказа най-недостойният и жалък, според нея, в противниковия лагер!

Виж как Тачо срази Албена Вулева ВЪВ ВИДЕОТО ТУК!