Крисия Тодорова е принцеса за Слави и ко, но просто едно от трите момиченцата на тате

Крисия Тодорова може да тъне в разкош, но всичко си има граници. Мама и тате дават всичко за момичетата си, но държат да пораснат сплотени и равностойни!

Крисия Тодорова е най-популярното дете у нас, известно благодарение на собствените си заложби. За разлика от хлапетата на богатите и известните, куклата от Разград се прочу с пеене и чар. Нейната популярност е един от успешните проекти на Слави (и сбъднатата му мечта да пробие на Евровизия).

Крисия Тодорова и без рамото и ефира на чичко Трифонов си беше популярна в родния град. Бизнесът на тате може да търпи не само възходи, но семейството му е обгрижено и задоволено. Съпругата и трите му дъщери имат такъв стандарт, че са били недостъпни за съгражданите си.

Така че поне Крисия Тодорова няма да я застигне на доста по-големите й кака и батковци в родния шоубизнес – да се занимават с реалитита, за да скърпят бюджета. Доказателство за това се намери и в предаването на Мира Добрева, видя kliuki.bg.

Водещата ще прави репортаж за сладуранката във връзка с изявата й на детската „Евровизия” в Малта. Семейството на Крисия Тодорова направи единствен жест за водещата на БНТ.

След като се начетаха на всевъзможни спекулации в пресата около състоянието им, изневярата на бащата и евентуалния им фалит, родителите на детето-чудо направиха изключение от правилото и поканиха Мира в дома си.

[caption id="attachment_328738" align="aligncenter" width="300"]Крисия Тодорова като Барби Тати Теди за Крисия Тодорова от леля Мира Добрева[/caption]

Добрева като майка имаше рядката възможност да вземе интервю от Крися Тодоровав собствената й стая. След това се похвали на приятелите си във Фейсбук, за да гледат предаването и без да иска разкри как живее момиченцето.

[caption id="attachment_328735" align="aligncenter" width="300"]Крисия Тодорова като Барби Една малка и талантлива принцеса в Страната на Барби[/caption]

Оказва се, че заможното семейство е обзавело разкошна детска стая, която трябва да се дели от трите сладурани. Крисия Тодорова и сестрите й си имат покои като за Барби, но растат като се съобразяват една с друга.