Годжи има огромен проблем

Годжи си признал за тревогите, които му се струпали на главата напоследък. Дясната ръка Слави Трифонов заявил открито, че води битка с алкохола от известно време. Първата крачка в трудната борба била да намали количеството и той съкратил бирите от шест на четири, хвалят го негови авери.

Годжи се оплакал пред най-близките си приятели, че ако не дръпне няколко чашки преди сън, той просто бягал от очите му и така си осъмвал. Проблемите му започнали малко след като стартирало шоуто на Слави.

По това време сякаш се преселил в пъкъла, признал си гологлавия Годжи. Безкрайните репетиции, притесненията около началото, стреса така здраво го „халосали”, че той не можел да мигне и осъмвал така, с отворени очи.Какво ли не правил, гледал телевизия, четял, правел среднощни упражнения, но не заспивал, пише сп. "Lovestyle".

[caption id="attachment_328766" align="alignright" width="300"]Годжи има огромен проблем Годжи има огромен проблем[/caption]

На другия ден кошмара се повтарял и той стигнал до пълно изтощение. За да не се погуби тотално, потърсил съвета на специалист. Лекарят, негов приятел му посочил две алтернативи, за да се отърве от безсънието и да си възстанови здравето, разбра Kluiki.bg. Първият вариант хич не се харесал на Годжи– да пробва с приспивателни. Страхът, че може да се пристрасти и да стане зависим от хапчетата не му вдъхвали доверие. Вторият начин бил преди лягане да пие алкохол.

Музикантът избрал него , но полека-лека белята станала и той се пристрастил към чашката. Въпреки че Годжи отричал, шефа му Слави Трифонов разказвал следната случка. При едно от турнетата им из страната Георги Милчев така се наквасил, че след като спрели и отворили вратата на рейса, той се изтърколил.

Паднал и не успял да се изправи, а започнал да се придвижва на четири крака. Годжи напълно отрекъл „откровенията” на шоумена Слави, но си признал за друг „грях”. При концерт в Пловдив сръбнал доста, но после трудно се ориентирал къде е и накъде да върви.

Според близки до музиканта драмата с алкохола на Георги Милчев се случила заради раздялата му с балерината Станислава. Връзката им продължи няколко години, но в един момент танцьорката го заряза заради млад ритнитопковец. Това напълно сломило волната душа на Годжи, през чийто креват също преминали голям брой засукани мадами.