Петко и Яна могат да накарат всичките си бивши половинки да завиждат – твърдят, че любовта им е като в приказка

Петко и Яна се появиха влюбени като ученици в студиото на „Преди обед”.

Твърде коментираната светска двойка с гордост се хвали с първата годишнина на брака си. Двамата се върнаха току-що от Лондон, където заминали не за да празнуват, а по работа, научи kliuki.bg.

Петко и Яна отишли с „нейните” деца на състезание и така отбелязали и празника между другото. Работата обаче далеч не е оставила романтиката между тях на заден план.

[caption id="attachment_328771" align="aligncenter" width="300"]Петко и Яна все още много влюбени Петко и Яна - понякога приказките се случват и в живота[/caption]

Двамата се появиха пред Сашо и Деси толкова лъчезарни, че човек не би повярвал, че имат бебе за гледане, тежък график със задачи, бивши връзки и жълта преса, която го дебне.

Яна е променила цвета на косата си, но тя е от жените, които изглеждат прекрасно при всяка трансформация. Суетният Петко не напразно е пренебрегнал разликата в годините, когато я срещнал за първи път. Той твърди, че тя е ревнива, но още от самото начало си казал: „Това е човекът за мен и няма какво да променям!”.

Бившата танцьорка и настояща учителка и бизнесдама била просто съвършена. Не й тежали грижите за бебето, може би защото разчита на отряд всеотдайни баби и лели. Влюбените обожавали Доменик, но в никакъв случай не пренебрегвали Виктор.

Момченцето на Петко от първия му брак бил образцов батко. Той не само не ревнувал от бебенцето, но и бил изключително грижовен. Освен това харесвал и новата съпруга на тате каквото и да разказвали зложелатели.

За да се съвършената картинка, Петко се кълне, че са в чудесни отношения с Мария и Рачков. Далеч били от „холивудските” семейства, които вечеряли заедно, но пък се виждали заради децата.

Димитров гледа на изминалата година като най-успешната в живота си. За да му се случи всичко хубаво до момента, работил добре, но разчитал на своята харизма и късмет.

Вижте какво разказаха още Петко и Яна, и снимки от пътуването им в Лондон ВЪВ ВИДЕОТО ТУК!