Венета Райкова ще спечели доста повече, отколкото като водеща, ако спечели делото за обида

Венета Райкова няма нужда да разпродаде жилището си, за да живее добре. Проблемът с насъщния ще й бъде разрешен само с едно дело за клевета.

Венета Райкова се оказа по-скандална, отколкото в Златното време на „Горещо”. Навремето звездите трепереха от ужас пред нея, но след като блондинката слезе от съботния ефир решиха злорадо, че си е получила заслуженото.

[caption id="attachment_328824" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова ще разплаче Евгени Минчев Венета Райкова: Ще си платиш! Буквално![/caption]

Не сте познали, скъпи гузни ВИП-ове! Венета Райкова не просто стана Голямата уста, но и си гарантира приличен доход, научи kliuki.bg.

Съквартирантите във ВИП Брадър 2014 може да я ругаят сочно, но тя все още е толкова коментирана и ражда сензации. Жени Калканджиева и Албена Вулева може да си мислят, че са й затворили устата, Евгени Минчев – че я е сразил, но тя не е казала последната си дума!

Венета Райкова обяви, че ще съди лорда с ватманска книжка за приличната цена от 50 бона. Минчев си позволи доста напоителни обиди и квалификации по неин адрес, а тя блондинката не някой, който ще обърне другата буза.

Нейната красива история как преуспяла, а била бедно момиче с майка, която работи на три места, беше подиграна от Евгени. Венета Райкова имала мазно и лъщящо лице, влачела се със смачкани блузки и имала съмнителна хигиена. Идвала в редакцията на „Хайлайф” с мама, а той я научил на всичко, което знае. Преди да обобщи, че е „телевизионен хемороид”, който ще причини рак на телевизията й, Минчев я заплаши, че ще каже грозни истини за втория й баща.

Венета Райкова отвърна мълниеносно на удара. По примера на Антония Петрова и Ваня Червенкова се присъедини към групата на тези, които искат реванш пред съда заради нанесената обида.

Евгени обожава да разказва как спасил Венета Райкова от пладнешки грабеж, но не е предвидил, че може да се раздели с част (или целия) хонорар, който получи във ВИП Брадър 2014.