„Папараци” – те на Николета сринаха Иван Ласкин, вече подкараха и политиците

„Папараци” пипнаха бившата на Сидеров и семейството й в деликатна ситуация – как внучка й изпада от вратата на колата им.

Николета може да бъде доволна. Лице е не просто на единственото светско предаване у нас, а на истински кошмар за звездите Нейните „Папараци” не се оказаха „Поверително от НЛ” с променено име и телевизия, а цяло бедствие за всеки що-годе популярен у нас.

Поредната успешна продукция успешно срина имиджа на морализатор на Иван Ласкин, видя kliuki.bg. Актьорът, който ругае дереджето в държавата при всеки повод и липсата на морал от телевизионния екран, беше уличен като тотално (и опасно) пиянде. Половинката на Александра Сарчаджиева съжали горко за острия си език, когато навремето срази напъните на Николета да води предаване.

Плеймейтката се оказа страшно злопаметна. Заснема врагините си без грим, с любовници, с кофти дрехи и лоши навици. Ласкин обаче пострада най-много.

След като се разправи с шоубизнеса, Николета натири нейните „Папараци” да търсят сензации в Голямата политика. Бившата на Волен Сидеров стана поредната й жертва – Капка Георгиева беше заснета в момент, в който любимата й внучка пострада. Капка Георгиева орезилена в Папараци Някогашната Първа дама на АТАКА заведе цялото си семейство на поредно телевизионно участие, твърдят от „Папараци”. На излизане от снимки настаняват Малката Капка и баба, но докато шофьорът отваря вратата за майка й, детенцето изпада от колата. Малката Капка пострада пред Папараци Явно момиченцето не се вози в детско столче и предпазни колани. Щастлива случайност е, че се е разминала само с леко ожулване, а възрастните – с уплаха. Грешката на немарливите възрастни обаче лъсва в ефир, а единствената доволна в цялата схема е водещата на „Папараци”.

Николета ясно даде да се разбере, че настъпва славна ера в нейните телевизионни изяви. Лозанова вече се нагизди за Хелоуин и закле враговете й да треперят, защото тя и нейните „Папараци” няма да забравят и простят на никого!