Жени и Тачо ще са новите шампиони на "ВИП Брадър", въпреки че не са сред най-харесваните в Къщата

Скандалните ситуации по отношение на "ВИП Брадър" никога не свършват. Неслучайно този сезон е определян като най-скандалния и раздиран от противоречия в сравнения с всички други преди това. Финалът му също ще бъде такъв. Оказва се, че Жени и Тачо са посочени за новите шампиони на шоуто.

Цялата драма с изгонването на Манов и неговото връщане е била предварително разиграна, за да се вдигнат акциите на съпруга на Калканджиева и да могат двамата да участват като екип в състезанието за победата. От шоуто са се надявали по този начин да направят двоен удар, обединявайки феновете на Жени, които от край време не са малко, с новите симпатизанти на Тачо. Неслучайно на Стефан Манов му бе изграден доста добър образ на честен и прям човек, въпреки че е абсолютен простак в поведението си.

[caption id="attachment_328835" align="alignright" width="300"]Жени и Тачо ще триумфират във "ВИП Брадър" Жени и Тачо ще триумфират във "ВИП Брадър"[/caption]

Проблемът обаче е, че планът за Жени и Тачо не успя да сработи докрай. При последните елиминации Ники Кънчев ги посочи като хората с най-висок вот, макар да е забранено да се издава външна информация за зрителските предпочитания. Това е с цел манипулация на зрителите и те да помислят, че действително семейство Манови има много фенове.

Всъщност обаче най-многобройните почитатели са на Албена Вулева и Влади Въргала, твърди източник на Kliuki.bg. Двамата са харесвани от огромна зрителска маса, заради което със сигурност ще присъстват на финала, за да може да се оберат доста финансови средства от гласуването за тях. Те обаче ще останат в подножието на върха, защото Жени и Тачо са определени за победители още с влизането си. Това е и причината Тити Папазов да излезе от Къщата. Той беше абсолютният фаворит и щеше да бъде нереално да изгуби на финала. Затова е бил принуден сам да си тръгне, без да му се нарушава хонорарът.

Именно ползата от огромните хонорари, увеличени от победата в шоуто, е убедила Жени и Тачо да влязат в Къщата и да се подложат на унижения като съжителството със Зорница Линдарева. За пореден път се доказва неприятната максима, че човек е способен на абсолютно всичко в името на парите.