Бивша звезда на "Биг Брадър" определя последния сезон като провал. Става въпрос за Боби Ръгбиста, който коментира сезона на "ВИП Брадър" като лишен от всякакви задръжки и преминал всякакви морални граници.

Както пишат и от изданието "Пик", Боби Ръгбиста не намира смисъл в предаването, което в момента тече по тв ефира. Смята, че избраните звезди са много безлични и е крайно разочарован от нецензурните изрази, слабите мисии и пасивното участие на много от съквартирантите.

Едно от големите разочарования се е оказал дори Влади Въргала, който всички помнят с чувството му за хумор, но и той се е изгубил в битовизма на Къщата и не развеселява нито зрителите, нито пък другите участници. Разговорите са скучни и се въртят около храната, цигарите и взаимните упреци за лоша лична хигиена.

[caption id="attachment_328891" align="alignright" width="300"]Боби Ръгбиста разкри мнението си за новите съквартиранти в Къщата Боби Ръгбиста разкри мнението си за новите съквартиранти в Къщата[/caption]

Историята между Тачо, Линдарева и Жени Калканджиева е преминала всякакви морални граници и е меко казано некоректно изобщо да влизат и тримата под един покрив, счита спортистът.

Боби е приятно изненадан единствено от Елена Кучкова и Албена Вулева. Ели не дразнела с нищо, не псувала и не се оплаквала, което му правело добро впечатление. Участвала активно в мисиите. Освен нея, и Албена Вулева била сред по-сериозните претенденти за финал, според самия Боби. Той призна, че в живота не я одобрява и дори е бил обиждан неведнъж от нея по телевизията, но истината била, че Албена приема мисиите сериозно и е една от малкото, която не хленчи за дреболии и не се напива постоянно. Злоупотребата с алкохол през този сезон е нещо съвсем нормално за участниците.

Боби Ръгбиста участва в третия сезон на "Биг Брадър". Там той дори срещна любовта. Спортистът излиза няколко години с пловдивчанката Лили, преди да се разделят по взаимно съгласие.

Факт е, че този настоящ сезон предаването съвсем разочарова и наистина интригите са съвсем измислени. Надяваме се че в бъдеще нивото на това предаване - запазена марка на Нова ТВ, ще се вдигне.