Теодора, която се подвизава в "Ара мюзик" вече над десетилетие, изненада всички с предпочитанията за идеален мъж!

Въпреки че кариерата й започна да бележи известен спад, Теодора намери начин да прикове погледите в чалга средите с друго. Хубавицата разкри какъв е мъжът, който може да мине за идеален в нейните очи. Оказва се, че Теди е на коренно различно мнение от повечето си колежки по отнощение на визията, научи Kliuki.bg.

"Един мъж трябва да бъде космат. Обичам да го галя по космите. От много години са модерни епилирианите мъже, но те мен изобщо не могат да ме впечатлят. Няма нищо мъжествено в изцяло гладко тяло. Също така харесвам едрия тип мъже. Аз съм миньонче и обичам да се скривам цялата в мъжа до мен. Дали трябва да има мускули? Може би, но най-важното е да бъде огромен и да може да ме носи като джобно ножче (смее се)." - споделя Теодора.

[caption id="attachment_328907" align="alignright" width="300"]Теодора си пада по необичаен тип мъже Теодора си пада по необичаен тип мъже[/caption]

Със сигурност певицата на "Ара мюзика" удивява всички с типажа мъже, който харесва, тъй като той е изцяло в противовес с този на повечето нейни колежки, които се ръководят точно от епилирани тела. Алисия е добър пример за това, понеже Валери Божинов няма и косъмче от врата надолу. Дали обаче Теодора се различава от останалите чалга фурии и в предпочитанията си за личността на мъжа.

"Може би няма да изненадам никого, ако кажа, че за мен мъжът е мъж, когато умее да всява респект у околните. Не харесвам тези, които се налагат, но не търпя и такива без мнение и позиция. Относно парите - да, те са важни, защото помагат на един мъж да има самочувствие. Коя жена би излизала с неуверен в себе си човек?!" - разкрива още Теодора.

Изпълнителката на "Моят номер" е вече на 32 години, но все още изглежда като на 16. На въпроса как го прави - тя споделя, че с пълноценен начин на живот.