Цеце Орешкова избяга от пилот, за да се омъжи (тайно?!) за колега, който бил зъболекар

Цеце Орешкова се завърна у нас със слава на брачна аферистка в родината си.

Броени дни преди хубавата македонка да блесне на трето място в конкурса „Мисис Европа 2014”, медиите в родината й злословеха по неин адрес. Много обраната в поведението си Цеце Орешкова скандализира пуританите с бягство от собствения си годеж, научи kliuki.bg.

Реалити – находката завъртяла главата на сънародник, който си изкарвал хляба като пилот в Сингапур. Моделката му гостувала в екзотичната страна, получила годежен пръстен, а той обещал да се върне в родината, за да я поиска от баща й, както повелява традицията.

Речено-сторено! Митре Крайовски си зарязал делата и посетил сватовете. Изненадата му била огромна. Цеце Орешкова не само не им казала нищо, за кандидат-жениха, ами и...свила гнездо с бившия си приятел, разказват от kliuki.ws.

[caption id="attachment_328947" align="aligncenter" width="300"]Зарязаният Митре се прости с надеждите си и един годежен пръстен Зарязаният Митре се прости с надеждите си и един годежен пръстен[/caption]

Консервативните македонци може да са останали в потрес от драмата на пилота-рогоносец, но това не попречи на амбициозната хубавица. Цеце Орешкова наистина дала шанс на бившия си приятел.

Левентът се казва Кристиян Георгиевски и бил стоматолог, който си изкарвал джобни като...модел! Ако това ви се струва шантаво, още нищо не сте чули!

[caption id="attachment_328948" align="aligncenter" width="300"]Цеце Орешкова и съпругът й(?!) Цеце Орешкова и съпругът й(?!)[/caption]

cece-3 Цеце Орешкова се завърна в България като...претендентка в конкурса за омъжени европейки! Като „Мисис Македония” (снимки от форума не могат да се намерят!), моделкато се добра до почетното трето място.

Моделката не била особено словоохотлива с родните медии. На любопитството на българската преса отговорила лаконично. Да, омъжила се. Съпругът й бил заболекар и се казвал Георгиев (не Георгиевски). Още работила като модел, но учила...ветеринарна медицина!

Как ли съвместява хубавата македонка седенето на студентската банка и пътуванията за фотосесии, остава загадка. Ние пък се надяваме да открием някак снимки от конкурса „Мисис Македония” или поне от сватбата на Цеце Орешкова!