Мария Илиева най-после разкри докрай същността си и тя изобщо не е приятна!

Отмъстителна и крайно егоистична. Такава е Мария Илиева, която тази година най-после се показа в истинската си светлина. Певицата е бясна на Мирян Костадинов, тъй като той стана причина за жестоки критики към нея от страна на зрителите на X Factor. Мария нарочно се опитвала да закопае изпълнителя от своя отбор, с което искала да докаже на зрителите, че той наистина не става за големите концерти и тя си разбира от работата.

Илиева не обръщала абсолютно никакво внимание на Мирян и го оставяла той сам да интерпретира песните, които му дава, научи Kliuki.bg. Съответно той го правел по начин, по който Мария била наясно, че няма да се хареса на журито, тъй като тя познава вкусовете на останалите ментори отлично. Така звездата от "Видимо доволни" все едно пращала своето момче на фронта, без да му даде пушка.

[caption id="attachment_328966" align="alignright" width="300"]Мария Илиева отмъщава на Мирян Мария Илиева отмъщава на Мирян[/caption]

На всичкото отгоре Мария Илиева се държала изключително надменно с Мирян извън ефир. Постоянно го гледала накриво и му правела забележки, ако случайно присъства на някоя негова репетиция. Но в повечето случаи тя се занимавала само с другите момчета. Причината е, че не може да преглътне гордостта си и да признае пред всички, че сгреши с първоначалното отстраняване на Мирян. Мария не само смятала, че не е сгрешила, а дори била бясна на хората, които организираха бунт срещу нея във Фейсбук.

Не виждайки собствената си издънка, за Мария Илиева вече е лесно да съди всички други. Последният отпаднал от шоуто Станимир Маринов й е бил любимец и вината за отстраняването му тя хвърлила върху Мирян.

"Ако нямах най-голям отбор, нямаше да се стигне до сблъсък между две мои момчета." - беснеела Мария Илиева по коридорите.

Поведението й обаче не учудва хората, които я познават добре. Мария винаги е била отмъстителна и голям егоцентрик. Тя считала, че никога не греши. Затова случаят с Мирян я извадил извън равновесие. И друг път е посягала към отмъщението,  но този път става дума за 21-годишен талант, който тя се опитва умишлено да съсипе.