Албена Вулева изглежда е случила на мъж едва с Недик, ама пак не е средностатистическа жена

Албена Вулева не е цвете за мирисане, но животът й никак не е бил от лесните.

Устатата полурускиня може да умори самочувствието на всяка звезда, а май се е амбицирала да довърши и някой от съквартирантите си – най-вече в лагера на „чистачките”. Това, което е най-подозрително около Албена Вулева обаче е неприкосновеността на личния й живот, забеляза kliuki.bg.

Скандалната водеща не изненада никого - с нейните остър ум и език разказва играта на кой, където свари и пропуска неколцина щастливци като Наско Месечков и всеобщият любимец – Уош МС.

Албена Вулева трудно би събудила съчувствие, но в живота й има скрити рани, за които би говорила или пред дулото на пистолет, или...ако има полза от това. Почти на финала на реалитио водещата най-после вдигна завесата и сподели някои скрити неща за отношенията с мъжете в живота й.

Баща си, например, блондинката е виждала за последно преди четвърт век. Албена Вулева не знае дали е жив, макар да не дава вид, че й липсва особено. Нито той, нито родителите му не са я търсили. Била отгледана от българските си баба и дядо, но баща й бил немарлив и с нея и със самата Людмила Захажаева. Разделили се мирно и кротко, но съвместното им съжителство било нетърпимо.

[caption id="attachment_328975" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева не случила ни на мъж, ни на баща Ни на баща случих, ни на мъж[/caption]

Албена Вулева възприема по-емоционално историята около ранния си брак. Това е една от малкото теми, в които тя и Людмила Захажаева са на различно мнение. Мамаша я натиснала да се омъжва, а тя изпитвала неудобство.

[caption id="attachment_328976" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева - хигиена нулева Албенка вижда мамаша всяка вечер, но благоразумният Недик се среща с тъщата два пъти годишно[/caption]

С мистериозния господин Вулев имали 15 години, на властната родителка искала да имат брак, за да опита и това в живота. Бил очевидно състоятелен, но пълен олигофрен, според думите на самата водеща. Имал контакти и възможности, но стигнал до едно ниво, а и Албена Вулева са отървала от него на 21 години.