Гущеров май сложи край на медения месец, миньончето беше натирено да бачка

Гущеров или е притиснат от липса на финанси или му писна да издържа родата на Мария.

Чували се казва в стария виц: „Може ли една жена да направи мъжа си милионер?!/ Може – ако е бил милиардер преди това!”. Така и с наша Мара!

Изкусителното миньонче няколко години беше гледано като принцеса. Обикаля света, „почива” си по различни екзотични точки на планетата, облича се с лъскави парцали и си подаряваше бутикови фотосесии и клипове. Гущеров се оказа щедра душа и освен да глези любимата, гледа и детето й като свое, барабар с тъщата и балдъзата.

Приказката обаче свърши, подозира kliuki.bg! Мария мързелува колкото мързелува и изведнъж почна да прави комерсиални песни, записа се в университета и започна да работи за джобни.

Гущеров се прости с платата на тате, който вече ще храни и пои аристократи и богаташи в София. Любимата му покорно изигра ролята на домакиня и ПР, за да рекламира семейното заведение.

Това обаче май не стига на щедрия доскоро Хриси и Мария обяви славното си завръщане по кръчмите. Певицата вече няма да пее по големи концерти и турнета като мега звезда, а ще се върне там, откъдето почна пътя й към богатите и известните.

[caption id="attachment_329102" align="aligncenter" width="300"]Гущеров натири хрантутниците Гущеров каза: Баста![/caption]

Константин пръв съобщи новината. Певецът се похвали, че в най-скоро време любимата на Гущеров избрала неговото заведение да сложи край на дългата си пауза по клубовете. Мария пък се показва развълнувана, че ще се види с почитателите си „на една ръка разстояние”.

Милият Хриси може да си отдъхне. Остава да намери работа на тъщата, за да наложи тотално дисциплина. Мария ще пее по клубовете. Ирина – балдъзата, си е на щат във фирмата му. Гущеров трябва само да впрегне „мама Даци” в семейния бизнес.