Дупнишки копой бил първия на поп фолк дивата Андреа

Андреа си имала вземане-даване с гард на дупнишките мафиоти братя Галеви. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” била гъста с охрана на мафиотите и той се казвал Янко, пише HotArena.net. С лошото момче русокосата приятелка на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев се запознала при една от ваканциите си в община Сапарева баня.

Там живеела нейната баба по бащина линия. Румен Андреев, таткото на Теодора, както е името по паспорт на звездата от поп фолка е родом от село Сапарево, където девойката обичала да прекарва всяка свободна минута още като ученичка.

[caption id="attachment_329199" align="alignright" width="300"]Андреа имала връзка с бандит Андреа имала връзка с бандит[/caption]

Именно в родното му село бъдещата певица Андреа се запознала с гарда и двамата били неразделни повече от година. Бандюгата бил и сефтето на изпълнителката на „Предложи ми”. Двамата били неразделни, защото всяка свободна минута 18-годишната девойка опрашвала там с малкото си джипче.

Разстоянието София-Дупница тя преминавала по няколко пъти в седмицата. Но родителите й не благословили връзката им, защото се стрували, че единствената им дъщеря ще се оплете сериозно с момчето от подземния свят, затова побързали да сложат край на приятелството им, научи и Kluiki.bg.

Но „старата любов ръжда не хваща” и затова първата песен в албума на една от най-вървежните певици се казва „Като непознат”. Тя е посветена на ученическата тръпка на Андреа, разкриват близки по чалга фурията.

В квартал на Сапарева баня пък таткото на певицата й купил къща, която след ремонт и хиляди левове превърна в уютен дом. Андреа обичала често да отмаря там след изнурителни участия и турнета. Тя идвала и с половинката си по различни празници и комшиите им почти непрекъснато ги виждали да почиват и гуляят в комфортното жилище.

Андреа никога не е криела, че парите на татко й са й помогнали на кариерата й. Благодарение на успешния си бизнес родителят й вложил над сто хиляди евро в нейни клипове и изяви, за да превърне щерка си в известна изпълнителка. Това разкриват и близки до фамилията на пайнерката.