ВИП Брадър е на път отново да преметне зрителите

ВИП Брадър готви огромна изненада на тези, които всяка вечер следят омагьосани какво се случва в Къщата на ВИП Брадър. И нито есемесите, нето зрителския вот ще помогне или определи кой ще е победителят в този сезон на шоуто, което е под мотото „Образцов дом”. Продуцентите отдавна са уговорили кой да е победителят в шоуто и това е семейство Манови, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_329204" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър преметна зрителите ВИП Брадър преметна зрителите[/caption]

Още Кали подметна, че Жени Калканджиева и Стефан Манов-Тачо са модела на съвременното българско семейство, което се обича, въпреки че обира негативите на аудиторията заради непрекъснатите скандали, караници, дори и с физическите атаки. А Тачо е интересен, защото е типичен представител на силната българска половина.

Но ВИП Брадър не е избрал хаотично победителя , а е направил предварителна уговорка с Шестата по хубост, която добре си е изиграла картите. Защото според упоритата клюка Жени кандисала да се излага пред цяла България и то с мъжа си, с когото отношенията бяха на косъм от развода срещу „скромната сума” от сто бона. Според близки до кухнята на шоуто тя ще получи най-тлъстия хонорар от всички останали участници. Дори най-голямата звезда, естрадната прима Йорданка Христова ще прибере по-малко пари от шефката на модна агенция „Висаж”.

Нещата малко се е пообъркаха, когато експанзивния Тачо не успя да си сдържи нервите и удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева. Разбира се, моделката с психични проблеми го провокираше, а и не само него, но това не беше оправдание за мъжагата. Той изхвърча от къщата на ВИП Брадър, защото Големия брат не толерираше агресията. Но веднага пролича, че Тачо се ползва с особени привилегии, щом бияча отново бе вкаран в играта и то много скоро. Пиянските му изцепки и агресивното му поведение вече зорко се следи от съпругата му.

Тя пък сее договорила с продуцентите на ВИП Брадър повече мъжа й Тачо да не прави гафове, довериха от шоуто. Затова той получи от Жени серия заплашителни думи, когато искаше да скочи и буквално пребие от бой скандалната Людмила Захажаева, която не спира да го провокира. Цялата измама, разбира се е за пари. Защото продуцентите разбира се печелят висок рейтинг, рекламодатели и финикийски знаци.

Още с влизането си в Къщата на ВИП Брадър Жени Калканджиева обещала скандали, интриги, крамоли и тайни от семейното боже, които да доставят огромно удовнолствие на драгия зрител. Своята част от уговорката бившата Мис България добре спазва. Очаква се и ВИП Брадър да стори същото и семейство Тачо и Жени Калканджиева да станат победители.