Албена Вулева и Людмила Захажаева са лъгали през цялото време в Къщата!

Устатата Албена Вулева и родителката й Людмила Захажаева са разигравали игрички и са лъгали през цялото време в Къщата на Вип Брадър. Истината обаче лъсна пред всички и се оказа, че преекспонираната им близост и хармония в отношенията е пълна измислица за пред хората.

В действителност Албена Вулева и Людмила Захажаева нямат нищо общо. Свързва ги само кръвната връзка, както и склонността им към клюки, сплетни и скандали с останалите. Това разкриха познати на Албена Вулева, категорични, че младата и възрастната блондинка почти не се срещат в реалния живот навън.

[caption id="attachment_329290" align="alignright" width="300" class=" "]Албена Вулева и Людмила се оказаха лъжкини Албена Вулева и Людмила се оказаха лъжкини[/caption]

"Вече няколко пъти чухме гаджето на Албена - Недик да твърди упорито пред камерите, че той самият не се разбира с Людмила Захажаева, но двете с Албена били страшно близки. Всеки ден се виждали, ходели си на гости и прочие. В това няма нищо вярно. Албена търпи Людмила само, защото й е майка, но в реалния живот следва принципа - колкото по-далеч се стои от нея, толкова по-добре", разкриват близки до бившата водеща на "Сигнално жълто".

Те твърдят, че Албена Вулева все още е сърдита на родителката си за ранния брак, в който лично тя я е принудила да встъпи и за това, че Людмила Захажаева и до днес се опитва да се бърка в живота на щерка си, макар че тя скоро ще чукне 40-те години.

Любопитното е, че твърденията на познатите на Албена Вулева бяха напълно подкрепени и от страничен човек. Само преди ден една от най-изтъкнатите ясновидки в столицата - пророчицата Гюкчен предрече бъдещето на Албена Вулева и Людмила Захажаева от момента, в който излязат от Къщата.

"Тези две жени ще се разделят толкова бързо, колкото ги събраха. Майка и дъщеря нямат нищо общо, а помежду им тегнат обвинения и много неизказани думи. Докато Албена Вулева не признае открито на родителката си своите чувства и болките си още от детството, то отношенията им няма да се променят. Само пропастта между двете ще става по-голяма", обясни ясновидката Гюкчен.

Припомняме, че връзката между Албена Вулева и Людмила Захажаева бе доста коментирана и от самите съквартиранти в Къщата на Вип Брадър като повечето от тях не скриха подозренията си, че обичта и привързаността помежду им е само маска.