Поп фолк дивата Анелия отново предизвика тихата завист на колежките си

Анелия си прави каквото си иска и никой не я наказва. Тя дори се е „качила на главата” на своя шеф Димитър Димитров- Митко Пайнера и той нищо не й казвал. Така се шушука в гилдията за красивата 32-годишна старозагорка. Изпълнителката на „Добрата, лошата” отдавна се върти кончето както си поиска и с това своеволие взривява не само търпението на колежките си, но и на шефа на „Пайнер” Митко Димитров.

Тя промотирала последния си албум „Феноменална” дни преди да стартира поредния концерт на Телевизия Планета, пише в. „България днес”. Тъй ката на традиционното турне на музикална компания „Пайнер”, тази година, който бе в пет града на страната певицата не взе никаква награда, тя се нахъси да направи нещо за себе. Както и да прикове вниманието на феновете към собствената си особа и репертоар.

[caption id="attachment_329317" align="alignright" width="300"]Анелия си прави каквото си иска Анелия си прави каквото си иска[/caption]

Преди известно време чаровницата спретна самостоятелен концерт в зала на НДК. Нейни колежки умряха от завист заради поредната й дръзка проява. Те не смеят да направят нещо подобно не само от страх пред шефа си, но и заради тревогата, че няма да успеят да напълнят залата, както това направи Анелия.

Тогава, преди две години Анелия не само го стори и то с огромен успех, но и завъртя идеята, че е под мотото - десет години на сцената, разбра Kluiki.bg. Бившата на футболния бос Коко Динев не спира и да организира срещи с феновете си в различни култови заведения. Едно от любимите й е тази на на бащата на дъщеря й Ивон „Кошарите”. Въпреки че заместничката й в леглото на баровеца Коко Динев Емилия се мръщи, бившата й свекърва я подкрепя и гледа все да й помогне с каквото и както може.

Анелия умее не само роднините на мъжа й да върти на малкия си пръст, но си позволява същото и с Митко Пайнера. Колкото и да се прави на строг, на нея той не може нито да се сърди, нито да й скръцне със зъби. Според упоритата мълва тя вече му се е „качила на главата”, защото от тези нейни своеволия шефа й не прибирал и лев.