Сървайвър се заплита – изтърваха златна възможност да „решат мача”, за да угодят на сърдития Занев

Сървайвър напусна най-усмихнатият играч – певецът Крум.

След дни на изпитания – глад, мизерия, състезания и интриги, обединеното племе взе най-недалновидното си решение. Вместо да се отърват от най-коварния стратег – Ваня Дзаферович, най-амбициозния скандалджия – Занев или просто да наклонят везните в полза на някой лагер, играчите изгониха най-лесната жертва, видя kliuki.bg.

Крум не беше най-силния участник в приключенското реалити, но без да поиска попадна на идеалната ракета-носител. Приятелството му с Кукловода на Сървайвър – Ваня го доведе до обединеното племе (и до журито, което ще определи финалиста). Там показа изненадващи качества и способности, но не му достигнаха сили да остане в играта. Ваня Джаферович не успя да спаси Крум За негова беда, най-големият дразнител на старите играчи – Занев, взе, че се поддаде на чара на Надежда. Въпреки че сценаристите се надяват на някакъв романс между него и Йори, Светлин от първия момент се залепи за поверената му от Марчо моделка.

Красавицата с радост прие вниманието, което й гарантира оставане в Сървайвър. За изумление на зрителите, Агонцев се срина сред позорното отпадане на жена си. Диана си отиде за измама, а цар Антон загуби царството и авторитета си. Той успя да накара бившите от „Гаруда” да се съберат за поредна тайна договорка, но Занев беше непреклонен – няма да играе за тях и туй то! Харесвала му Надето и си я искал в играта!

За да го умилостивят, по инициатива на Ива Пранджева, почти единодушно спасиха неговата фаворитка. Моделката, която беше сигурен пътник, оцеля. Пред очите на все още сърдитият Бърканичков Крум си отиде.

Певецът обаче показа рядко достойнство, когато му изгасиха факлата. Той прегърна всеки един от обединеното племе „Кхмер” и им пожела късмет.

В същото време Йори все още не знае, че „нейният” Занев събира цял харем около себе си, докато тя плете стратегии и иска да се върне като активен играч в Сървайвър.