Семейството на Албена Вулева и Недик не е такова, за каквото го представя гаджето на Албена Вулева!

Безспорно най-скандалната и коментирана участничка в Къщата на Вип Брадър - Албена Вулева отново шокира. Този път обаче не с поредната си кавга в шоуто, а с истината за т.нар. й "любовни" отношения с половинката си Недик.

След като няколко поредни вечери по време на елиминации Недик неизменно присъстваше в студиото на Ники Кънчев и вложи цялото си усърдие, за да представи Албена Вулева едва ли не в образа на гениалната Мария Кюри, то днес приятели на двойката разкриха неподозираната истина за тях.

[caption id="attachment_329344" align="alignright" width="225"]Албена Вулева Албена Вулева и Недик са заедно, защото не могат да просъществуват с друг[/caption]

Оказа се, че Албена Вулева и Недик изобщо не са това, за което се представят. Двамата живеели заедно по договорка, а вече години наред съжителството им приличало повече на това на съквартиранти, отколкото на истински влюбени. "Между Албена Вулева и Недик отдавна няма чувства, а всъщност и никога не е имало. Двамата не са били силно влюбени дори в началото, но се харесаха заради чепатите си характери, които никой друг не успя да изтрае. Истината е, че Албена и Недик са като две капки вода по отношение на нрава си и се забавляват като постоянно обсъждат някого, правят дразги между познатите си и се наслаждават на това", разказва източник, близък до Албена Вулева повече от десет години.

Без да преувеличава, той сравни двойката на Албена Вулева и Недик със семейство Адамс, чието щастие се гради върху срама, унижението и проблемите на околните. "Такива са и двамата - просто това ги весели по странен начин. Никой не отрича интелекта на Албена Вулева. За разлика от Недик, тя е хиляди пъти по-умна и находчива, но познатите й бягат от нея, защото единственото, в което влага интелекта си, са нови и нови конфликти", твърди очевидецът.

По думите му, Албена Вулева и Недик отдавна вече имали съвсем отворена връзка и дори се случвало да си споделят "извънбрачните" преживявания. Припомняме, че лично Албена Вулева призна в Къщата на Вип Брадър, че чувствата й към Недик са изстинали и не иска да чуе за сватба, камо ли за дете от него. Това тя призна пред Атанас Месечков още през първите седмици в шоуто.

От друга страна, явно и самият Недик не напира особено да продължи рода си от Албена Вулева. Той има едно дете от предишния си брак и очевидно това му стига, коментират из светските среди на столицата.