Поп фолк дивата Глория разкрила тайната си диета пред свои колежки

Кралицата на поп фолка Глория е известна с манията си към здравословното хранене и с твърдата си воля. Певицата винаги изглежда перфектно, което дори напредването на възрастта й не може да заличи. Заслуга за това имат не само пластичните интервенции, които я правят да се чувства млада, жизнена и красива.

Глория решила да открехне завесата за своята добра визия и невероятните си телесни мерки,пише HotArena.net. Тя разкрила пред любопитните си колежки, че напълно изключила от менюто си червените меса. Причината била, че певицата не се ужасявала от излишните килограми, а от оглупяване. След дълго ровене из интернет сайтовете и различни здравни книжа певицата установила с ужас, че консумацията на апетитните мръвки от всякакво месо водели до...старческо слабоумие.

[caption id="attachment_329372" align="alignright" width="300"]Глория се втрещява от вредни храни, водещи до слабоумие Глория се втрещява от вредни храни, водещи до слабоумие[/caption]

Глория отдавна не хапвала свинско, но разбрала, че и другото место крие опасни последици за организма от продължителната му консумация. За да не се зарази със скорострелното оглупяване тя решила напълно да игнорира от менюто си вредните меса.

Изпълнителката от Русе установила още един шокиращ факт. Какъв бил ужасът й, когато разбрала, че и дъвките предизвикват слаба памет и водят до глуповатост. Въпреки че често обичала да си смуче дражета, макар и без захар, пайнерка взела решение повече да не сложи дъвка в устата си от този момент.

Глория отдавна е известна с желязната си дисциплина и с умението си да се храни здравословно. Тя винаги предпочитала да хапва салати според сезона, както и да консумира повече плодове.

Пред най-близките си Глория дала и друг обет, повече да не прекалява със солта. Тя установила и това, че солта също не действа добре на умението на мозъка да помни, дори напротив. Затова тя незабавно се заела да игнорира натриевия хлорид от ястията си. Певицата се ужасявала от слаба памет, както и от каквито и да е болести.

Глория решила за сметка на това да увеличи дневната си дажба от чайове-над литър и половина. Изпълнителката на „Вярвам в любовта” разкрила пред най-близките си и колежките, че пие по няколко пъти на ден билкови отвари, както и уникалния мурсилски чай. За нея той бил направо природен феномен. Чаят не само правел кожата еластична и млада, но притежавал и комплекс от имуностимулатори и полезни вещества.