Уош МС е съсипан след огромната доза лицемерие и завист на съквартирантите му!

Рапърът Уош МС понесе жестоки неща от съквартирантите си. Усещайки че той ще бъде новият шампион на това шоу, останалите в Къщата само си търсеха повод да го "детронират". Намериха този повод в мисията "психоанализа", когато Уош МС за първи път си изтърва нервите и каза много истини за другите участници. Истини, които обаче те не приеха, а напротив.

Направи впечатление, че и Наско Месечков, и Иво Аръков се изказаха негативно за Уош МС при излизането си от Къщата, забеляза Kliuki.bg. Това не е случайно. Двамата са част от заговора срещу рапъра, който цели той да не стане победител. Въпреки че в номинациите мнозина го поставиха като номер 1, всъщност всеки иска победата за себе си. Затова може би Йорданка Христова се показа като най-честна, поставяйки се сама на първо място в шоуто.

[caption id="attachment_329378" align="alignright" width="300" class=" "]Опитват да "детронират" Уош МС Опитват да "детронират" Уош МС[/caption]

Лицемерието на почти всички в това предаване съсипва Уош МС, който се превърна във всеобщ любимец. Усещайки това, другите вече мислят план как да го изкарат в лоша светлина. Един от аргументите е именно въпросната мисия, макар че тогава 30-годишният рапър изрече само истини. Той определи съквартирантите като недостойни хора.

Единствените, които все още таят искрени добри чувства към Уош МС, колкото и странно да се струва на доста хора, са Албена Вулева и скандалната Людмила Захажаева. Те считат младия рапът за изключително добър човек. Тъй като са в лоши отношения с всички други там, двете няма как да участват в заговора срещу Уош.

В момента всички са безкрайно мобилизирани да се покажат в добра светлина, защото настъпват моментите на истината. Те ще са утре и в понеделник. Уош МС засега е най-харесваният персонаж и това кара другите да завиждат и да се опитват да го очернят максимално много.