Андрей Ковачев беше разконспириран от журналиста Антон Стефанов в „На кафе”

Андрей Ковачев – това е отговорът на най-голямата загадка в ефира тези дни!

Всички – коментатори, участници и фенове на ВИП Брадър: Образцов дом, се чудеха кой е политикът, който остана неназован след Студената война между Иво Аръков и Наско Месечков.

Двама от най-неконфликтните участници в шоуто се сдавиха на изпроводяк. Танцьорът упрекна Иво, че е лъжец. Аръков го удари по кокалчетата с информацията, че може да сподели с кого е дошъл Месечков на вечерята с Мария Илиева.

Компаньонът на Наско бил известен политик, но той се кълне, че му е просто приятел и няма да го злепоставя като го забърква в интрига.

Евгени Минчев се пробва да мине за Кралицата-майка на нежните души в шоубизнеса и коварно подхвърли, че политикът бил от партия „с три букви”. Във форумите започна да се жужи. Бяха набедени и Кристиан Вигенин, и депутати от ДПС. Истината обаче излезе, както винаги, от устата на Антон Стефанов, видя kliuki.bg.

Журналистът хвърли бомбата буквално последните секунди в предаването на Гала. Иво Аръков беше на гости в „На кафе” и изтормози постоянните коментатори на звездното реалити с неясни коментари.

Антон Стефанов обаче „хвана бика за рогата” и зададе въпросът, който вълнува всички: Кой е политикът, особено близък с Наско Месечков? Аръков се опъна и за пореден път прехвърли топката към Наско Месечков. Патрашкова полудя от ентусиазъм пред възможността за ексклузивното разкритие.

Антон Стефанов направи вдигащо напрежението въведение и закова името: Андрей Ковачев.

[caption id="attachment_329402" align="aligncenter" width="300"]Андрей Ковачев е политикът на Месечков Ето кой е тайнственият политик в Тайната вечеря на Аръков и Месечков[/caption]

Въпросният господин е почти на петдесет години, много образован и успял. В момента е евродепутат от листата на ГЕРБ. Не се разбра ясно отговора на Иво Аръков, но зрителите дори не искат потвърждение.

Политикът едва ли ще вземе публично отношение около скандалните намеци. Работата му в Брюксел е достатъчно отговорна и ангажираща. Освен това, Андрей Ковачев е ерген, но не и свободен....