Ели Гигова вдигна на крак съквартирантите и екипа на шоуто, който спешно повика линейка!

Крехката Ели Гигова предизвика див ужас у съквартирантите и екипа на Вип Брадър със състоянието си, което се влоши драстично и се наложи спешно да бъде повикана линейка. Спешна помощ пристигнала по тревога в Къщата, където Ели Гигова лежала бяла като платно след обилно повръщане, продължило системно няколко часа. Отпаднала и слаба, щерката на Николай Гигов признала, че се чувства много зле, това съобщи агенция Пик.

Лекарите, които прегледали Ели Гигова обяснили, че са я прегледали, поставили й инжекция и предписали специални соли против обезводняване. Но въпреки това изразили опасенията си, че състоянието й остава тревожно, тъй като тя не се храни.

[caption id="attachment_329408" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова не спирала да повръща и била бяла като платно, когато повикали линейката[/caption]

Стресовата ситуация със здравето на Ели Гигова накарала хората от екипа на Вип Брадър да пренебрегнат порядките в шоуто и да позволят на родителите й да я чуят, за да се успокоят, а и да й вдъхнат сили. След разговора с любимата си щерка обаче, оръжейният бос Николай Гигов бил повече от убеден, че е крайно време да прекрати участието на Ели Гигова в предаването. Съпругата му споделяла напълно мнението му и двамата заявили на Ели, че идват да я прибират.

Въпреки състоянието си обаче, Ели Гигова отново се показа като истинско мъжко момиче и категорично отхвърлила предложението на родителите си. "Хванала съм се на хорото и няма да се откажа пораженчески, още повече, че остава само седмица до края. Не съм такъв човек и не мога да го направя", отсякла Ели Гигова, но самите съквартиранти са страшно притеснени за здравето й.

От доста време насам Ели Гигова е престанала да се храни и кара само на вода и тук-таме по някой зеленчук или плод /докато ги има в наличност/. За двумесечния си престой в Къщата на Вип Брадър, щерката на Николай Гигов е отслабнала с над десет килограма, което за нейната фигура и крехък организъм е направо пагубно.

Още преди да излезе от Къщата, Зорница Линдарева не скри тревогата си, че Ели Гигова върви по нейните стъпки и дори не осъзнава, че може да си навлече болест, която се лекува с години и е повече от опасна.