Албена Вулева не е толкова желязна, за каквато се сили да се покаже

Скандалната Албена Вулева използвала „помощни средства”, за да се представи за желязната лейди, която никой и нищо не може да я срине. А тя да деребейства над всички съквартиранти, като ги прави „сами да си говорят”. Но всичко било поза и най-вече употреба на приспивателни илачи, които кротвали нервната й система и й докарвали биволско търпение, пише HotArena.net.

Албена Вулева непрекъснато се друсала с диазепам, твърдят съквартиранти, които зрителския вот изкара навън. Блондинката поемала определена доза от хапчетата за сън, която я катурвала в леглото, където тя прекарвала по десет часа от денонощието. Нервите на мадам „Скандално жълто” били опънати до крайност.

[caption id="attachment_329431" align="alignright" width="300"]Албена Вулева се страхувала за майка си Албена Вулева се страхувала за майка си[/caption]

И не толкова заради пиперните, които тя ръсела за всеки и грубостите, с които ги замеряла, а благодарение на майка си Людмила Захажаева. Докато беше вътре, Албена треперела някой да не нокаутира тежащата не повече от четиридесет килограма нейна родителка, която се заяждаше и пилеше нервите на всички.

Особено изправи на нокти съквартирантите при последната игра на ВИП Брадър „Психоанализа”. При нея Людмила ровеше като с нагорещен шиш в душите им и се стремеше да измъкне тайни, които те бяха запокитили дълбоко в сърцата си и скрили и от самите себе си. От приказките й Тачо буквално лудна и на няколко пъти щеше да налети с тукати на устата рускиня. Агресивният мъж на Жени Калканджиева едвам беше удържан от съпругата си и останалите играчи, припомни Kluiki.bg.

Людмила многократно подлютяваше и сприхавата Камелия Воче, която буквално се взривяваше от нейните думи. Всичкото това напрежение се отразило много зле на щерката й Албена и тя по-често прибягвала до „услугите” на диазепама. А и в стремежа си да демонстрира, че е над нещата и не й пука, Албена Вулева често посягала към лекарството, за да си кротва нервите.

След което, заредена с енергия още по-яростно се нахвърляла върху „колегите” си в бароковата резиденция „Образцов дом”. Но когато майка й излезе от Къщата на ВИП Брадър в началото на седмицата, блондинката буквално си отдъхнала от товара.