Валери Божинов напоследък е в отлично настроение, а причината мнозина я виждат в евентуалната нова бременност на Николета Лозанова!

Слуховете за новото бебе, което носи Николета Лозанова, се засилиха изключително много след интервюто на хубавицата за списание Love, където казва, че ще води "Папараци" даже и бременна. Веднага феновете на Ники изпаднаха в екстаз, а поведението на мъжа й Валери Божинов само подсилва тези слухове, научи Kliuki.bg.

Напоследък футболистът е по-щастлив отвсякога и бил в невероятно настроение. Дори след като беше унизен в последната среща на Тернана, когато бе вкаран и изкаран от игра, Божинов пак не свалил усмивката от лицето си, разкриват негови съотборници.

[caption id="attachment_329442" align="alignright" width="300" class=" "]Николета Лозанова пак ощастливи Валери Божинов? Николета Лозанова пак ощастливи Валери Божинов?[/caption]

"Валери обожава децата. Вече си има две, но спокойно би се радвал да има и двойно повече. Нищо не му пречи. Финансовото му положение е стабилно, с жена му се обичат, млад, здрав е. Пожелавам му още наследници." - споделя един от по-близките бивши съотборници на Божинов в Левски.

Всяка бременност на Николета Лозанова обаче не бива да се приема като много чиста монета, защото красавицата обича да пуска такива слухове с цел по-скоро реклама. Направи го и в предишното си предаване "Поверително", когато си купи пред камерите тест за бременност.

"Ники е родена да бъде майка. Помня, когато се роди Никол. Просто грееше от щастие - и тя, и Валери. Дано отново го изпитат, защото смятам, че за всеки човек това е най-великото изживяване." - казва приятелка на Николета.

Факт е, че Валери Божинов е щастлив да бъде баща, а от няколко дни щастието се забелязва и в очите му. Поне така твърдят хората, които общуват често с него. Как ще реагира обаче Алисия от една евентуална бременност на нейния кошмар Николета Лозанова. Веднъж вече Ники победи фолк дивата, дали певицата може да понесе нов шок?!