Ники Кънчев се превърна в главното действащо лице във "ВИП Брадър" тази вечер!

Шокиращо или не, най-голямата бомба в нощта на полуфиналите във "ВИП Брадър" не хвърли някой от участниците или гостите в студиото, а самият водещ Ники Кънчев. Той разкри в ефир, че Йорданка Христова е негова кръстница, видя Kliuki.bg. Нещо, което стъписа зрителите, а и всички в залата.

[caption id="attachment_329446" align="alignright" width="300" class=" "]Ники Кънчев хвърли бомбата на вечерта във "ВИП Брадър" Ники Кънчев хвърли бомбата на вечерта във "ВИП Брадър"[/caption]

Изненадите обаче не спряха дотук. Ники Кънчев заформи жесток скандал с госта си Мартин Карбовски. Двамата колеги от различни телевизии се скараха заради Йорданка Христова. Карбовски имаше наглостта да каже, че певицата не била за това предаване. Дори в опитите си да злепостави Йорданка, Мартин намеси и нейната основна конкурентка през годините Лили Иванова. Тогава Ники Кънчев показа какво е лоялност към близък човек и скочи срещу Карбовски. Може би наистина водещият на шоуто не постъпи много професионално, но със сигурност неговият гост и колега си го изпроси, защото опита да злепостави Христова с нелепи коментари и аргументи.

[caption id="attachment_329447" align="alignleft" width="300" class=" "]Йорданка Христова стана причина за скандал между Ники Кънчев и Мартин Карбовски Йорданка Христова стана причина за скандал между Ники Кънчев и Мартин Карбовски[/caption]

Последните "жертви" на зрителския вот се оказаха Камелия Воче и Ели Гигова. Двете са напълно противоположни и затова бе изненада за всички, че два различни образа биват изгонени едновременно. Повечето очакваха Кали да си тръгне, но явно феновете на попфолка отново са казали тежката си дума.

Ники Кънчев е обвиняван от години, че води "ВИП Брадър" и "Биг Брадър" твърде пристрастно и се опитва да манипулира публиката. Той често надвиква гостите си и не им дава думата, излагайки собственото си мнение, което изобщо не е от най-професионалните поведения пред камера. В случая обаче може да бъде оправдан напълно, защото да гледаш и слушаш как една от най-големите ни певици и може би единственият участник, който може да се нарече изобщо някакъв ВИП в Къщата, е нападана с небивалици в ефир не е лесно и Кънчев не издържа.