Big Brother All stars най-вероятно ще събере Анджелика Петрова с Боби Турбото и Петя Буюклиева

Big Brother All stars се кани да посрещна и тази година участница от скандалния Family-формат.

Ако не ви говори нищо името Анжелика Петрова, значи просто сте проспали уникалното реалити, което събра в Къщата на Големия брат семейни двойки от всеки вид. Big Brother Family беше спечелен от Гробаря и отчаяната му половинка Ели. Една от най-атрактивните участници обаче беше въпросната Анжелика – рускинята с циганска красота, която се снимаше във филми за възрастни и имаше доста широкоскроен съпруг.

Вече видяхме във втория сезон на Big Brother All stars до къде я докара Ели „Кузмова” след тлъстата сума, колата и апартамента в столицата. По тази причина продуцентите обещали да вкарат още един „Family”- герой, научи kliuki.bg.

Визитата на Людмила Захажаева беше достатъчно успешна за рейтинга на предаването и сега стискат палци друга рускина да продължи в реалитито с култовото: „Йе! Йе! Йе! Клаааас!”.

[caption id="attachment_329465" align="aligncenter" width="218"]Йе, йе, йе! Клаас! (И то какъв) Йе, йе, йе! Клаас! (И то какъв)[/caption]

andjelika

[caption id="attachment_329467" align="aligncenter" width="280"]Анжелика се завръща в ефира - трепери, Къщо, рускиня ще те гази пак! Анжелика се завръща в ефира - трепери, Къщо, рускиня ще те гази пак![/caption]

Анжелика показа нагледно какви ги умее в леглото в предишната си изява. Съпругът й Радо беше ощастливен пред очите на целокупния български народ. И то – няколко пъти! Не се знае дали ще влязат заедно, но от „Блясък” се похвалиха с кадри на дългоочакваното завръщане на рускинята във втората й родина.

Радо може да не видим в Къщата, но пък там няма да е нито тихо, нито скучно. Наред сред известните вече имена се появиха и още „заподозрени”. Боби Туброто иска окончателно да излезе от образа на тотален кретен, а на Петя Буюклиева не са й стигнали хонорара и резила в „Музикална академия” на Иван и Андрей.

Явно Big Brother All stars ще се превърне в по-звездно и още по-скандално шоу от приключващия скоро ВИП Брадър: Образцов дом.