Лидия Станоева, майката на Жоро Бирмата е на силни успокоителни

Жоро Бирмата е загрижен за родителката си е спрял среднощните запои из кръчмите.

Бившият любовник на поп фолк дивата Преслава е разтревожен за своята майка Лидия Станоева , която поглъща успокоителни на килограм. Причината не е раздялата на сина й с вървежната пайнерка, която майка му харесваше много и искаше да й стане законна снаха, а собствения й съпруг и баща на Жоро Бирмата. Старият Стоев луднал по млада разбивачка на семейства.

[caption id="attachment_329491" align="aligncenter" width="300"]Лидия С таноева е на атнидепресанти Лидия С таноева е на атнидепресанти[/caption]

Дъртият мераклия загърбил почти тридесетгодишен брак и хукнал след доста по-млада въртиопашка. Той тотално дал гръб на семейството си и заживял с младата си любовница в шикозния си апартамент в центъра на столицата. Въпреки надеждите на Лидия и на сина й, че увлечението му е временно, той не се върнал.

Баровското жилище на два етажа с басейн в квартал „Втоша” той оставил на съпругата си Лидия и на сина си.

[caption id="attachment_329492" align="aligncenter" width="300"]Малката Бирма и майка му Лидия Станоева-Скалата Малката Бирма и майка му Лидия Станоева-Скалата[/caption]

Жоро Бирмата бил безкрайно притеснен за здравето на майка си и затова парясал купоните, знойне златотърсачки и запоите до зори. Негови авери сериозно се тревожели за него, тъй като след като се раздели с Преслава след грозен скандал, милионера отслабна драстично и пак беше загърбил разгулните забави из нощните клубове.

Майката на Жоро-Малката Бирма е известна с прякора Желязната лейди и Скалата, когато менажираше пернишкия футболен тим „Миньор”. Но изневярата на съпруга й я тръшнала окончателно. Тя направо се срина психически, тревожат се и нейни роднини.

Докато Преслава вилнее из кръчмите и се задява с когото й падне, Малката Бирма е изпаднал в дълбока депресия, съжаляват го негови приятели. Той буквално бил съсипан заради щуротията на баща си, разклатеното здраве на майка сии загубената си любов по чаровната Преслава. Опитите му да се сближи с нея удряли на камък и богаташа вехнел и съхнел от мъка по нея, доверяват близки до милионерското семейство.

Малката Бирма искрено се тревожел, че майка му не само не спира, а увеличава дозата на илачите. Знае, се, че продължителната употреба на антидепресанти води до загуба на концентрацията и на редица нежелани последици. Затова Бирмата е силно притеснен за майка си, Лидия Станоева.