Шокиращо разкритие за съпруга на Жени Калканджиева - Тачо обърна играта в последния момент!

Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов - Тачо са безспорните любимци на зрителите в този сезон на Вип Брадър. Или поне бяха такива до днес, когато наяве лъсна неподозирана истина за Тачо и връщането му в шоуто. Докато от предаването се скъсаха да тръбят, че публиката е причина за връщането на Тачо в Къщата след позорния му шамар към Зорница Линдарева, то свидетели разкриха друго.

Оказа се, че съпругът на Жени Калканджиева е получил привилегията да се завърне в Къщата и да продължи играта си не заради симпатиите на зрителите, а по заповед на Големия Маргин. Красимир Маринов - Маргина е налял солидни средства в шоуто с единственото условие Тачо отново да прекрачи прага на Къщата.

[caption id="attachment_329502" align="alignright" width="300"]Тачо Стефан Манов - Тачо е пионка на Големия Маргин, както и брака му с Жени Калканджиева е поръчков[/caption]

"Големия Маргин върна Тачо след една стабилна финансова инжекция. Това момче е пионка за него в играта му. След скандалите с Жени Калканджиева и опасността тя да се разведе с Тачо и да остане с Пламен Дишков - Кела, Маргина полудя. Той върна Тачо във Вип Брадър и имаше сериозен телефонен разговор с Жени, на която припомни подробно какво му дължи и категорично й забрани дори да споменава думата развод", разкриха източници, близки до СИК.

Целта на Големия Маргин, разбира се, не е безоблачното щастие и любов между Жени Калканджиева и Тачо. Като семейна жена с дете шестата в света е малко вероятно да падне под подозрение и да бъде разпитвана за миналото и далаверите на подземния бос, застрашаващи го с лишаване от свобода.

"Красимир Маринов видя, че покрай подновената слава на Жени Калканджиева и Тачо медиите взеха отново да ровят и да припомнят стари неща, които могат да разбунят духовете и да дадат нов тласък на разследващите. А ако Жени се събере с Кела, това ще породи допълнителни разправии и скандали в СИК, което не е в изгода на Маргините", коментират близки източниците.

Затова Големия Маргин бързо се разпоредил с шоуто и със самата Жени Калканджиева и отново й припомнил побоя, при който тя едва не изгуби живота си, а той самият й оказа подкрепа. Ти на мене, аз на тебе - гласи и до ден днешен договорката между двамата и Жени Калканджиева едва ли ще посмее да я наруши като стъпи накриво с Тачо.