Ивана е на върха на щастието и сподели как е отслабнала след толкова мъки!

Певицата на народа Ивана е на върха на щастието си и не го крие. След години на зверски мъки и провал след провал, тя призна, че за първи път е успяла да отслабне видимо. Свалила близо 10 килограма и се чувства по-добре от всякога.

Ивана обясни еуфорията си с факта, че ходеше по мъките от далечната 2009-та година, та чак до тази пролет. Припомняме, че певицата постави силикон в устните си през 2009-та година, но чуждото вещество предизвика странна алергия в тялото й, от която хормоните й полудяха и тя започна бясно да пълнее.

[caption id="attachment_329517" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана разкри тайната на успеха си[/caption]

"Ходих къде ли не, изследвах се у нас и в чужбина, пробвах какви ли не диети и нищо - отново бях дебела, дори да не ям с дни. В един момент се отчаях, затворих се вкъщи и не исках да виждам никого. Всичките ми приятели ме дразнеха, опитваха се да ме разведрят и да ми вдъхнат сили, но аз скачах при всяка тяхна дума. В един момент обаче си казах: "Ивано, какво правиш?! Погледни се! Това ли искаш да бъде животът ти?!" и се стегнах. Реших, че мога да направя всичко, стига да искам", разказва развълнуваната Ивана.

Вече няколко месеца тя се придържа стриктно към разделното хранене като в никакъв случай не си позволява да смесва любимите си допреди време картофи с месо, ориз с картофи или ориз с месо - пък било то и пилешко. Започнала да пие повече от 3 литра вода дневно и зачеркнала алкохола. Изключение правило само виното, но не повече от 1-2 чашки няколко пъти седмично.

Понеже спряла цигарите, Ивана се изплашила да не напълнее отново и започнала да прави упражнения всеки ден. На фитнес не ходи, но изпълнявала програма от упражнения за всички мускули на тялото у дома си.

"Разредих участията си по заведенията и промених режима си на живот. Вече ставам в 10 часа и пия първото си кафе, а не като преди следобед. Опитвам се да хапвам поне четири пъти на ден, но по малки порции и да не вечерям по-късно от 20 часа. Страшно благодарна съм, защото виждам резултата в огледалото всеки ден и това ми дава стимул и енергия да продължа и занапред", споделя Ивана.