Мария не просто обра хули за плейбека си, ами и отива на съд за плагиатство

Мария преживя тежко изпитание за самочувствието си (и банковата сметка на Гущеров).

Певицата тъкмо рече да се върне в активния шоубизнес, а не само да хубавее да големите мероприятия на фирмата, и пак загази, научи kliuki.bg.

Повторният й дебют на клубна сцена беше посрещнат с ентусиазъм от феновете й. Най-одумваните светски персони използваха нейното участие, за да се покажат съвместно и тук свършват положителните отзиви за Мария.

Любимата на Гущеров вече обяви кога ще бъде следващото й участие, но трябва да понесе нараненото си его и да си вземе забележки. Феновете я подкачиха, че сменя тоалети за 45 минути, сякаш е на Наградите на „Планета”, но това не е нищо, колкото одумките за пеенето...Или липсата на такова!

Изтече видео от повторния дебют на Мария. Не е ясно колко е платил Коцето, за да пее на студентките му, но феновете се чувстват измамени! След като са си платили входа, са очаквали нещо повече от игра с микрофона и едно бързо позиране с един-двама от почитателите й.

Мария не за първи път взима пари за плейбек, но това не е нищо пред сериозната сума, която й предстои да плати. Дуетът й с Азис, с който толкова се гордееше се оказа...краден!

Първите акорди на песента им „Чуй ме” са заимствани от парчето “Let her go” на Passenger. Universal music ще поиска от съда да наложи финансова санкция на фирма „Пайнер”, композитора Калин Димитров, Мария и Азис.

Димитровградската музикална компания побързала да потули случая. Свалили в събота вечерта песента от мрежата и когато я пуснали отново в ефира на „Планета“ и в YouTube вече била с отрязани акорди. Ограбеният музикален гигант обаче не се е отказал от бъдещото дело.

Мария, която все държи да минава за новаторка и която мери сили само със световни звезди, бере още срам. Тя и Азис се правят, че не помнят „Не ги прави тези работи“. Клипът на Илиян и Андреа, наистина е отпреди 4 години, но позите на канапето са до болка познати. Мария бере срам с Азис Мария обича да се хвали с холивудските си двойници, но дума не издумва за българските...