Кубрат Пулев получи доказателството, че е обичан и със загуба на ринга

Кубрат Пулев загуби мача, за който се подготвя с години, но въпреки това беше посрещнат като победител.

Андреа беше критикувана дълго време и заради сценичните си прояви, и заради позирането при всяко триумфално завръщане на любимия си в родината. Тя обаче провокира заслужени симпатии с подкрепа си, когато Кубрат Пулев има нужда от нея.

Певицата беше само една от всичките българи, дошли на летището, за да посрещнат своя герой. Всички се надяваха преди дни боксьорът да вдигне триумфално българското знаме в Германия, но мечтите им бяха съкрушени... Кубрат Пулев е в ръцете на любимата Въпреки загубата обаче, Кубрат Пулев си остава победител в сърцата на феновете и на своята жена. Андреа го обяви публично и го доказа с ентусиазма, който прегърна любимия, видя kliuki.bg. kubrat pulev 2 Запалените по бокса мечтаха за спортен успех в дните на изпитание, но се разминаха с всенародните тържества. Някои публични политици си позволиха да обругарят Кубрат Пулев. Те обаче бяха атакувани с въпроси: Защо не звъннахте в полицията? Защо гледате мача? Какво направихте вие за България?

В същото време Андреа беше до своя мъж, а в „Папараци” излъчиха интервюто й с Николета, което само й спечели уважените на зрителите. kubrat pulev 3 Мнозина може да ругаят чалгата, прехидрола и силикона, но не могат да кажат нищо срещу жената, която обича Кубрат Пулев. Тя заяви, че той е голямата звезда в двойката им и заслужава всенародната любов. Гордее се със силата и подкрепата му и съзнава, че медийните войни около нея само го товарят и притесняват.

Андреа вече е пораснала и не иска да се забавлява с хапливи фейсбук-статуси и интригите, в които я забъркват. Иска да вложи 100% от силите и амбициите си в това да създава нещо смислено.

Интервюта е правено преди загубата на Кобрата от Кличко. В него обаче видяхме Андреа по-зряла и улегнала. В нея има амбиции за нови успехи в работата й, но когато е нужно, е там, където трябва – до нейния мъж.

Независимо от загубата, България се гордее с Кубрат Пулев, а той е щастлив, че има подкрепата на Андреа: