Лора Крумова сериозно се била притеснила, че няма да я върнат на работа!

След като получи сериозно предупреждение от шефовете си в Би Ти Ви, че трябва да отслабне, ако иска да се върне на екран, водещата Лора Крумова най-сетне се взе в ръце. А преди броени дни се похвали с "чудото" - 20 килограма по-малко на кантара.

Припомняме, че след като роди детето си, Лора Крумова месеци наред продължаваше да изглежда като бременна в деветия месец, а теглото й надхвърли 100 килограма. В момента водещата е на върха на щастието си и сподели в услуга на дамите своя хранителен режим. Лора Крумова е убедена, че няма жена, която не може да отслабне -има само жени със слаба воля.

[caption id="attachment_329742" align="alignright" width="200"]Лора Крумова Лора Крумова свали цели 20 килограма и продължава да слабее[/caption]

"Дълго време се борих с теглото си. Не се харесвах и исках да отслабна, но огромният ми апетит ми пречеше. Започвах диета, а на следващия ден отново изгладнявах и се втурвах към хладилника. Сега обаче знам, че не гладът, а изборът на храни е основен за всяко отслабване. От два месеца вече не поглеждам към никакви сладки, шоколади и пасти, забравих пържената храна изцяло, а мазнините съм свела до минимум. Хляб не ям, а на масата ми винаги е отрупано със свежи зеленчуци и плодове", разкрива Лора Крумова.

Понеже не е вегетарианка и признава, че обича месото, Лора Крумова си хапва от него често, но само пилешко, пуешко и по-рядко крехко телешко месо. Рибата е една от основните й храни, както и салатите, които обаче овкусява само с лимон и зехтин - никога не добавя майонеза или калоричните дресинги.

Закуската й най-често се състои от мюсли, овесени ядки, мед и кисело мляко, а през целия ден пие огромни количества вода, които й помагат да не задържа излишни течности в организма си.

Лора Крумова сподели, че първите килограми е свалила буквално за отрицателно време, след което кантарът показал застой и това било на път да я сломи. "Все пак успях да се стегна и си казах, че не съм извървяла целия този път за нищо. Продължих с новия си хранителен режим, а в скоро време смятам да се захвана и по-стабилно със спорт", коментира Лора Крумова, чиято половинка сърфистът Сотир, ще й помогне много при подбора на необходимите упражнения.