Анита Желева (Мейзер) обвини Антония Петрова и мъжът й, че са дискредитирали конкурса с опит да купят титлата

Анита Желева (по-известна на родната аудитория и Вегас като Мейзер) се развилня след финала на конкурса Мисис Свят 2014.

Твърде пищната дама (1500 кубика силикон са това, не е шега!) си знаеше, че няма как да стане първа. Не че не вярва в красотата си или заради рева на хиляди хейтъри във Фейсбук. Анита Желева просто търпяла последствията на претендентка в конкурса миналата година. Смуглата дама споделила под секрет, че конкурса трябвало да се проведе в България, но амбициозната Антония Петрова прецакала работата, научи kliuki.bg.

[caption id="attachment_329936" align="aligncenter" width="300"]Само заради ей тия двамата Анита Желева-Мейзер не стана №1! ;) Само заради ей тия двамата Анита Желева-Мейзер не стана №1! ;)[/caption]

Собственикът на конкурса Дейвид Мармел споделил на ухо (на Анита Желева!!!), че бил възмутен от българката, която представяла Русия и мъжлето й. Месеци преди миналогодишния конкурс Бередин намерил контакт с него, двамата се срещнали (когато Тоца се омъжи повторно).

Семейство Бередин предлагали да поемат пълното спонсорство и организация на конкурса у нас. Мармел пристигнал в България, но пък тогава Антония дори отказала да се среща с него и му казала, че ситуацията у нас в момента е такава, че никой не ще да дава пари за подобен форум.

В действителност работата се разсъхнала, защото евреинът отказал да короняса госпожа Бередин с короната на Мисис Свят, въпреки „сухото”, което предлагал благоверния й, твърди „Шоу”.

Мармел настоял Анита Желева да разкаже истината за наглото семейство и България да научи защо у нас не се проведе конкурса за красиви омъжени дами. Силиконката така се огорчила, че нямало как да се наслаждава на перфектната организация.

Когато форумът приключи и за Мисис Свят беше обявена Марина Алексейчик от Беларус, Анита Желева се отдаде на купон във втората си родина. Дъщеря й обяви за №1. Гордата майка обеща да се напие от радост. Преди да потъне в нощния живот обаче, Анита Желева прокле хейтърите във Фейсбук: Анита Желева - Мейзер сипе люти клетви