Катето Евро не може да повярва, че Петя Буюклиева се оказа такъв долен човек!

Излагациите на Петя Буюклиева в риалити предаванията продължават. Феновете на "Биг Брадър Ол Старс" вчера видяха поредната долна постъпка на певицата, когато заяви преди съквартирантите и влязлата в Къщата Венета Райкова, че Катето Евро е най-лицемерната от всички вътре. Клетата актриса гледаше като стъписана, защото считаше, че отношенията й с Петя са добри, а и уж винаги са били такива. На всичкото отгоре Буюклиева започна да обяснява защо Катерина е двулична и как никога не правела това, което казва.

[caption id="attachment_329988" align="alignright" width="300" class=" "]Катето Евро понесе първия злобен удар в "Биг Брадър Ол Старс" Катето Евро понесе първия злобен удар в "Биг Брадър Ол Старс"[/caption]

Падението на Петя обаче стана пълно, когато се отрече от думите си, представяйки ги за шега. Певицата видя, че яко е сгафила, тъй като нито Венета Райкова, нито останалите разбраха защо говори лоши неща за Катето Евро. Заради това тя се опита да се измъкне с оправдание, че се е пошегувала, но малцина й повярваха. Ясно стана, че просто Петя Буюклиева изля злобата си, но като не срещна подкрепа, опита да се поправи. Със сигурност обаче постъпката й беше много долна.

[caption id="attachment_329989" align="alignleft" width="214" class=" "]Петя Буюклиева започна с нова доза излагации "Биг Брадър Ол Старс" Петя Буюклиева започна с нова доза излагации "Биг Брадър Ол Старс"[/caption]

От своя страна Катето Евро винаги е била честна и го е показвала. Затова гледаше така учудено, когато Петя я избра за най-лицемерна. Звездата от "Оркестър без име" обаче много добре си дава сметка, че в тази къща може да срещне много повече негативни неща, отколкото позитивни. Все пак Катето вече беше в Къщата, но това се случи във "ВИП Брадър". Там тя се разкри напълно, което й костваше много скандали и съответно неодобрение на зрителите.

Цялата ситуация с Петя е накарала Катето Евро вече да гледа по друг начин на певицата. Чаровната актриса и тв водеща е възмутена от Буюклиева и изобщо не й вярва, че всичко е било театър, научи Kliuki.bg.