Мария Игнатова ухажвана от световна звезда! Димитър Рачков притеснен!

Голямата звезда Саймън Кауъл си пада по Мария Игнатова, научи Kliuki.bg. Създателят на X Factor отдавна е забелязал чара и красотата на нашата тв водеща. Саймън следи всички издания на своето шоу по света и така е попаднал на Игнатова, която води предаването в България, заедно с Алекс Раева. Даже в началото на лятото Кауъл определи именно тях двете и Бар Рафаели за едни от най-прелестните водещи на X Factor в цял свят.

[caption id="attachment_329999" align="alignright" width="300" class=" "]Мария Игнатова ухажвана от самия Саймън Кауъл Мария Игнатова ухажвана от самия Саймън Кауъл[/caption]

Саймън обаче не се е задоволил само с гледката и съвсем скоро се е опитал да се свърже с Мария Игнатова, за да я покани да се видят насаме, когато посети България. От шоуто са предали на Мария посланието, тъй като той не е успял да говори лично с нея. Въпреки че е обвързана, Игнатова е приела с ентусиазъм бъдещата си среща със Саймън Кауъл.

[caption id="attachment_330000" align="alignleft" width="300" class=" "]Саймън Кауъл Саймън Кауъл[/caption]

Не така обаче приема нещата Димитър Рачков. Той не е на мнението, че създателят на X Factor иска само да поздрави гаджето му и се притеснява, че мегазвездата ще му отмъкне красивата половинка.

"За какво ти е да се срещаш с него? Какво като е известен? Не ми изглежда чиста тази работа." - беснеел Рачков.

Определено нещата изглеждат съмнителни. Сякаш Саймън Кауъл наистина си е паднал по Мария Игнатова, която пък нищо чудно на мига да приеме. В световните медии отдавна се въртят слухове, че Саймън е имал множество връзки с жени от X Factor. Той често обикаля света, за да следи развитието на шоуто си, а сега разбираме и какво още прави.

За красотата на Мария Игнатова се знае много отдавна. Тя и Алекс даже попаднаха сред номинираните в "Жена на годината" на списанието GRAZIA. Едва ли му е лесно на Димитър Рачков да се справя с ревността.