Лепа Брена не е на себе си след загубата на най-близкия си човек, майка й Ифета Яхик! Певицата всеки ден плачела и не искала да вижда абсолютно никого! Драмата в сърцето й е огромна...

Великата сръбска звезда Лепа Брена е съсипана от мъка след като животът й бе разтърсен от огромна и жестока трагедия - почина майка й. Ифета Яхик си отиде от света на 81-годишна възраст след дълго и мъчително боледуване. Майката на Лепа Брена почина тази сутрин. Паладоскалното е, че точно днес Лепа Брена и съпругът й Бобо имат горям личен празник, който разбира се, няма да се състои заради страшната загуба на певицата.

[caption id="attachment_330035" align="aligncenter" width="300"]Лепа Брена Лепа Брена съкрушена от личната си трагедия[/caption]

Майката на Лепа Брена от години страдала от заболяване, обездвижващо гърба и краката й, узна екипът на Kliuki.bg. През месец март тя е била оперирана в Тузла заради проблем в коляното, но след това се залежала и Лепа Брена я взела при себе си в Белград, за да е по-близо до нея и да се грижи по-добре за нуждите й.

"Лепа Брена е съсипана и не спира да плаче. За нея Ифета Яхик беше най-близкият й човек, двете не бяха само майка и дъщеря, а най-добри приятелки, а Лепа Брена споделяше всичко с нея още от малка. Тя се грижеше отлично за своята родителка, но на Ифета Яхик не успя да свикне изцяло с живота в Белград, предпочиташе си стария дом", разкриват близки до Лепа Брена. В грижите за майка й помагали още братът и сестрата на Лепа Брена - Фарук и Факета.

[caption id="attachment_330036" align="aligncenter" width="300" class=" "]Лепа Брена и майка й бяха много близки Лепа Брена и майка й бяха много близки[/caption]

Припомняме, че преди четири години Лепа Брена изгуби своя баща. Семейството приема загубата изключително тежко и затова всички деца още повече се посвещават в грижите за майка си Ифета Яхик. Дори когато излезе последният й албум, Лепа Брена го посвети на родителката си съвсем официално.

"Лепа Брена и семейството й са силни хора и вярваме, че ще успеят да понесат достойно болката си и да продължат напред. Най-хубавото е, че Лепа Брена има до себе си безусловната подкрепа и любов на съпруга си Бобо - той й е най-голямата опора в целия живот досега и няма да я остави да се справя сама с мъката си. А и подкрепата на многобройните й почитатели ще я накара да събере сили и да продължи живота си с усмивка", коментират близки до семейството на Лепа Брена.