Клаудия Шифър знае рецептата, която я прави красива и стройна вече много години!

Неотразимата и може би най-велика манекенка от последните няколко десетилетия Клаудия Шифър познава отлично цената на това да поддържаш тялото си постоянно във форма и да изглеждаш невероятно всеки ден. Преди ревюта обаче германската хубавица има един ритуал, който продължава 3 дни. Благодарение на него тя е станала такава звезда, защото е запазила тялото си в чудесна кондиция. Ритуалът се състои в диета, с която сваля 3 кг., т.е. по килограм на ден, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330066" align="alignright" width="300" class=" "]Това тяло на Клаудия Шифър е поддържано с невероятна диета Това тяло на Клаудия Шифър е поддържано с невероятна диета[/caption]

Първи ден: Клаудия Шифър закусва само едно яйце, но рохко сварено. За обяд тя похапва печени картофи на фурна, към които добавя сирене и яйрян. Вечерята на германката се състои в салата от морков (един), ябълка (една), кофичка кисело мляко, 3 ореха, варено яйце, 1 с. л. зехтин, магданоз и сол.

Втори ден: Клаудия Шифър отново закусва само едно сварено яйце. Обядва зелена салата с едно пилешко бутче и чаша айрян. Вечерята й е от печена риба със салата от зеле и моркови.

Трети ден: Рохкото сварено яйце отново е за закуска. Обядът на Клаудия Шифър е омлет (2 яйца, глава лук, 1 домат, 1 ч. ч. кисело мляко). За вечеря красавицата хапва салата, която се състои в 3 картофа, кофичка кисело мляко и пресен лук.

По този начин само за 3 дни Клаудия Шифър сваля 3 кг. и отива на работа със самочувствие. Тя обаче предупреждава, че тази диета трябва да се спазва най-много веднъж в месеца, защото не е от най-безопасните, особено за организмите, които не са свикнали на подобен хранителен режим. След края на трите дни не се преминава веднага към стария режим на хранене, а първо се прави леко захранване със зеленчуци и плодове.

"В нашата професия е много тежко всичко по отношение на визията, защото и най-малката промяна се забелязва. Затова 3-дневната диета е изключително ценна, тя сваля от теглото на човек със светкавични темпове." - споделя 44-годишната Клаудия Шифър.