Андреа не спира да подкрепя своя шампион, който очевидно още не се е съвзел психически от загубата

Андреа изненада дори феновете си с една вечна българска песен.

Певицата изуми поклонниците си на едно свое участие. Обичайна практика е изпълнителите да пеят парчетата на колеги от жанра си. Гастролиращите в чужбина звезди поздравяват емигрантите ни с народни песни понякога. Трети пък експериментират с хитове от някой друг „вражески” стил. Андреа обаче изненада българите с едно вечно парче от златното време на естрадата, видя kliuki.bg.

Певицата публикува в социалните мрежи няколкосекунден клип от свое участие. На него се вижда как певицата накара феновете да изпеят заедно и с цяло гърло любимата на всички ни: „Една българска роза”. След това Андреа довършва строфата сама и напълно опроверга твърдението, че в кариерата си разчита единствено на плейбек.

Изборът на блондинката е инцидентен, но в никакъв случай не е случаен. Тя още преживява вълненията около двубоя на любимия й с Владимир Кличко. Кубрат Пулев беше разкъсан от хейтъри и зевзеци, но никой не може да отнеме на боксьора моментите, когато всички скандираха името му и развяваха националното знаме.

Сега някои доста компетентни персони си позволяват в ефир или мрежата каламбури с „Продължаваме напред!” – думите, които каза Кобрата след мача. Верните фенове обаче не се поддадоха на внушения и се чувстват горди с постиженията на любимеца си. Като потвърждение, Андреа коментира видеото си с:

[caption id="attachment_330082" align="aligncenter" width="300"]Андреа пее Една българска роза Кое ли е любимото цвете на Андреа?! (Подсказка - Кубрат Пулев й го подари на летището)[/caption]

Видеото се радва на заслужени „харесвания” и единодушната подкрепа за Кобрата. Шампионът все още не е сбъднал най-голямата си професионална мечта, но с жена като неговата, не е последният човек за съжаление. Виж как Андреа запали един нощен клуб с „Една българска роза”: