Примирието между Лили Иванова и Слави Трифонов е на път да рухне отново!

Слави Трифонов и Лили Иванова бяха във война години наред. Война, която приключи изненадващо преди няколко месеца, когато двамата се изказаха ласкаво един за друг и прецениха, че е по-добре да си стиснат ръцете. Лошото обаче е, че примирието им е на път да рухне отново заради злопаметността на Лили Иванова.

Примата на родната естрада взе решение, което силно засегна Слави Трифонов и го накара да побеснее от яд, това разкриха близки до Дългия. А именно - Слави Трифонов разбрал, че Лили Иванова иска да вземе Крисия Тодорова под крилото си. Но с едно условие - момиченцето да се откъсне от "Шоуто на Слави" и Би Ти Ви като цяло.

[caption id="attachment_330097" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Лили Иванова ще вземе Крисия от Слави Трифонов, а после ще я зареже на произвола, твърдят източниците[/caption]

Припомняме, че след победата на Крисия, Хасан и Ибрахим на детската "Евровизия", чаровната сладурана се срещна с Лили Иванова на събитие, на което и двете бяха гост звезди. Именно там примата пуснала мухата на Крисия и родителите й, че трябва да помислят за бъдещето й и да я "измъкнат" от Слави Трифонов колкото се може по-скоро.

"Ти имаш уникален талант, моето момиче. Не започвай обаче да пееш чалга песни и пошли текстове, защото сама ще се съсипеш и ще погубиш кариерата и бъдещето си. Аз мога да ти помогна и да те направя известна по света, без да се налага да пееш пошлости", заявила Лили Иванова на малката Крисия и родителите й.

Думите на естрадната ни легенда се забили като нож в самочувствието и гордостта на Слави Трифонов, който подскочил като ужилен. Дългия бил бесен от мръсния номер на Лили Иванова, тъй като Крисия и близнаците успяха да отидат на Евровизия и да победят в конкурса точно с песен на Слави Трифонов и Ку-ку бенд.

"Да, Крисия е невероятно дете и притежава огромен талант, но без шанса, който й дадоха Слави Трифонов и Би Ти Ви, нямаше да успее, защото просто нямаше да се яви на конкурса. Вместо да е доволна от всичко, което те направиха за детето, Лили Иванова постъпва нечестно", коментират служители от "Шоуто на Слави".

Нещо повече, те са убедени, че думите и обещанията на Лили Иванова към Крисия са лъжа - с единствената цел да си отмъсти на Слави Трифонов. "Ще прилъже момиченцето, ще й запише 1-2 песни и ще я зареже. Докато при Слави кариерата на Крисия наистина е обещаваща и тепърва започва", заключват източниците.