Боби Захариев сам се цанил в Big Brother All stars, за да даде последен шанс на замрялата си кариера

Боби Захариев се оказа в положението на Влади Въргала. Бившият „смешник” разчита на реалитито, за да даде тласък на замиращата си кариера.

Финалистът в единствения сезон на VIP Dance у нас не можа да вдигне Купата, благодарение на амбициите на Райна и феновете на чалгата. Това обаче не е единствената загуба и удар по самочувствието на Боби Захариев, научи kliuki.bg.

Снощи сподели, че обичал до болка неназована (засега) хубавица, която обаче предпочела да дарява ласките си само срещу тлъста сума. Наред с това бил преследван от страшен карък в работата си.

[caption id="attachment_330126" align="aligncenter" width="300"]Боби Захариев рови на дъното "Хард"-версия на Влади Въргала?![/caption]

Самопредлагал се на режисьори и продуценти, наемали го в разни сериали, но „убивали” героя му за нула време. Образът на Боби Турбото му стоял залепен като гербова марка и не можел да се отърси от него. Хората го смятали за пълен идиот, а за работа в театрите и дума не можело да става – никой не му поверявал никаква роля.

Три години оцелявал и търпял унижения. Дъното било, когато на 33 години се прибрал немил-недраг в дома на родителите си, разказват от „Блясък”.

Боби Захариев не говори за това, но победата на Влади Въргала май му е послужила за вдъхновение. Актьорът потърсил продуцентите на шоуто сам и се предложил за участие в All stars-сезона. Не е ясно дали и колко хонорар ще вземе, но бившето Турбо изглежда амбициозен играч.

Боби Захариев не хленчи срещу злия Голям брат, примерно изпълнява мисиите, дразни се от кръшкачите и е готов да създаде романтична-интрига в името на рейтинга. Актьорът се втурна да ухажва с патос Калина Паскалева – най-изкусителната съквартирантка в Къщата.

Ако си изиграе картите добре, може да стигне до финал, а някои дори го виждат като победител. Боби Захариев със сигурност ще напомни за себе си на шоу-индустрията у нас. Друг е въпросът дали зрителите искат още веднъж победител от типа на Влади Въргала.